11.5 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSpecialScandal de pomina cu fotbalistul Dan Alexa

Scandal de pomina cu fotbalistul Dan Alexa

Dan Alexa, mijlocasul echipei Poli Timisoara, a fost implicat, duminica seara, intr-un accident rutier finalizat cu o incaierare in toata regula. Fotbalistul pretinde ca, trecand pe culoarea verde a semaforului, a fost acrosat de o alta masina care, in opinia sa, circula neregulamentar. Pe motiv ca in masina se afla si sotia sa, insarcinata in luna a opta, Alexa a “luat foc”, sarind imediat la bataie.

Incidentul s-a petrecut la intersectia strazii Miresei cu Calea Aradului din Timisoara, dupa ce un barbat aflat la volanul unui autoturism Peugeot a lovit BMW-ul X5 al lui Alexa, care se angajase intr-un viraj spre stanga. Imediat dupa impact, toti cei aflati in cele doua masini au coborat, luandu-se la cearta, iar apoi la pumni, fiecare tabara sustinand ca celalalt nu a respectat culoarea rosie a semaforului. Soferul implicat alaturi de fotbalist in accident, Marcel Prepelita, le-a declarat ulterior politistilor sositi la fata locului ca Alexa impreuna cu un prieten de-al sau l-au agresat. “N-am patit nimic de la accident si m-au batut de m-au nenorocit”, a spus soferul. Cumnata acestuia, aflata si ea in masina condusa de Prepelita, declara la randul ei ca a fost lovita de fotbalist. “M-a tras de par si m-a lovit cu pumnul”, a afirmat femeia.
Pe de alta parte, Dan Alexa, in ajutorul caruia a sarit ulterior si un alt coleg fotbalist de la Poli, Andrei Cristea, a marturisit ca pentru el cel mai important lucru este acela ca sotia sa a scapat nevatamata in urma incidentului rutier. El n-a dorit sa comenteze in niciun fel acuzatiile de violenta. Martorii, in schimb, care s-au strans ca la spectacol in jurul masinilor avariate, si-au exprimat cu voce tare nemultumirea: “In minge nu stiu sa dea cu piciorul, dar in oameni stiu”, a comentat unul dintre martorii oculari.
Politia Rutiera Timis desfasoara in acest moment cercetari pentru a stabili vinovatia soferilor implicati in accident. Cat priveste agresiunea in sine, politistii spun ca pana in acest moment (ieri, la amiaza) nimeni nu a depus vreo reclamatie in acest sens. “Partile implicate in conflict au fost indrumate de catre politistii ajunsi la fata locului spre medicina legala. In raport de numarul de ingrijiri medicale si numai in conditiile in care se va depune vreo plangere, se va proceda la incadrarea legala a faptei”, a declarat, ieri, comisar-sef Serban Pittner, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.
La randul sau, conducerea Clubului Poli a precizat ca il sustine neconditionat pe Dan Alexa. “Orice ar fi, noi suntem alaturi de el in aceasta perioada. Este un om corect, nu are nicio vina, este un exemplu in clubul nostru si are parte de toata sustinerea noastra”, se mai arata in comunicatul clubului.

Cele mai citite

Județul Bihor are o nouă destinație speologică și turistică

Județul Bihor are o nouă destinație turistică spectaculoasă la mai puțin de 30 de kilometri de Oradea: un circuit de cinci kilometri în comuna...

Finlanda vrea să aducă rezerviști pentru patrulare la granița cu Rusia

Finlanda plănuiește să folosească rezerviști pentru a patrula la granița comună cu Rusia. Mii de rezerviști ar putea fi trimiși în zonă. Decizia va...

Ciolacu și Grindeanu se întâlnesc cu președintele DP World, investitor din Dubai

Șeful Guvernului României, Marcel Ciolacu, și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, se întâlnesc, în ziua de 15 mai 2024, cu Sultan Ahmed bin Sulayem, președinte...
Ultima oră
Pe aceeași temă