29.3 C
București
joi, 6 iunie 2024
AcasăSpecialSatu Mare: Femeie răpită de la un adăpost de noapte de trei...

Satu Mare: Femeie răpită de la un adăpost de noapte de trei bărbaţi, salvată de jandarmi

O femeie a fost răpită de la adăpostul de noapte din municipiul Satu Mare de trei bărbaţi, care au băgat-o cu forţa într-un autoturism şi au bătut-o, aceasta fiind salvată de o patrulă de jandarmi, transmite Mediafax.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Satu Mare, un echipaj de jandarmerie care asigura ordinea publică în zona cartierului Solidarităţii din municipiul Satu Mare a observat, marţi seară, în jurul orei 22.00, un autoturism deplasându-se cu farurile stinse, iar în interiorul acestuia trei bărbaţi care ţineau cu forţa o femeie îmbrăcată în pijama.

Potrivit sursei citate, jandarmii au oprit autoturismul şi au solicitat celor trei bărbaţi să îşi decline identitatea, fiind vorba de Ioan G., de 47 de ani, din Tarna Mare, Cristian R., de 41 de ani, din Halmeu, şi Petre G., de 31 de ani, din Şiria, judeţul Arad.

Jandarmii i-au dus pe cei trei la sediul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Satu Mare, unde au stabilit că ei au chemat victima, o femeie de 36 de ani, la poarta adăpostului de noapte, unde era cazată, pe motiv că “i-au adus ceva haine de acasă”.

Potrivit sursei citate, femeia a fost băgată cu forţa în autoturism, unde a primit mai multe lovituri, până în momentul în care a fost salvată de jandarmi.

Femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare, iar cei trei bărbaţi sunt cercetaţi de Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi lovire.

Cele mai citite

VIDEO. Partidul AUR este acuzat de fraudă electorală. Este citată o declarație a lui George Simion, care ar fi recunoscut că AUR nu putea...

Partidul AUR este acuzat că a comis o fraudă electorală în momentul derulării campaniei de strângere de semnături pentru alegerile din 9 iunie 2024. George...

Rusia – Ucraina, ziua 834. Un general cecen susține că Rusia va învinge Ucraina în anul 2024

Un general din Cecenia, Apty Alaudinov, susține că Rusia va încheia anul 2024 cu o victorie în "operațiunea militară specială", adică va învinge Ucraina. Liderii...

CFR Călători introduce un tren București – Istanbul. Cât va dura călătoria

Peste o săptămână, în data de 14 iunie, transportatorul feroviar de stat CFR Călători introduce un tren direct de la București la Istanbul. Călătoria până...
Ultima oră
Pe aceeași temă