13.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialSagetator 28 octombrie - 3 noiembrie

Sagetator 28 octombrie – 3 noiembrie

Un final de saptamana ceva mai condimentat pentru Sagetatorii mai in varsta, care tocmai se asteptau la o oarecare liniste si care contau ca vor putea face una alta pentru casa sau pentru familie. Prin urmare, unii vor munci pentru ca li se impune asta, dar nu pot spune ca nu se bucura, fiindca o zi din saptamana care vine poate fi pentru ei libera si mai detasata.

Sigur, nu toti veti avea parte de un asemenea weekend si va puteti relaxa, manca si bucura de tot ce va pofteste inima, pentru ca asa ati dorit de multa vreme. Ceva plimbare, poate o intalnire cu amicii la restaurant sau stat si lenevit doua zile. Terminam si weekendul si incepe luni cu unele intalniri fulger pentru care se recomanda sa fiti calmi, precisi si bine informati. Veti avea inca multe lucruri de pus la punct in relatia cu sefii pe care fie inca nu ii cunoasteti sau care doar cer ceva de la dvs.

E bine sa nu fiti incapatanati si sa intelegeti ca nu totul vi se cuvine, asa ca multe lucruri vor trebui asteptate de catre un nativ Sagetator. Aveti noroc cu faptul ca sunteti linistiti, stiti bine ce puteti pierde, dar mai cu seama ce puteti castiga, si de aceea nu va aratati coltii nimanui. De asemenea, este nevoie sa umblati mult cu acte, cu dovezi pentru obtinerea unor bunuri, este frumos la prima vedere, dar trebuie sa fiti ordonati si va fi mai greu in aceasta perioada, de aceea rugati o persoana din familie sa se ocupe de acestea.

Inteligenta si experienta va pot face mult mai potriviti in negocieri si in tot ce inseamna adevarul, cel care va este folositor si trebuie evidentiat. Relatia de cuplu este foarte imbietoare si adevarata pentru cei care vor sa stea mai mult timp pe acasa, acolo unde vor gasi intelegere, discutii frumoase si inspiratoare, poate o gluma buna si tot ce au nevoie pentru un trai armonios. E important sa fiti ceva mai receptivi fata de unele persoane pe care le considerati prieteni cu dvs., pentru ca intrarea in Scorpion accentueaza aceste legaturi ce va pot ajuta mult, si asta nu e o gluma, ci adevarul. Sanatatea va face probleme pentru ca nu dozati efortul fizic, dar nu e ceva grav. Banii urmeaza sa intre in cont, dar asta nu inseamna sa stati lipiti de bancomat.

Cele mai citite

Europarlamentarul Ramona Strugariu va candida la funcția de primar în Cluj-Napoca

Eurodeputata Ramona Strugariu, copreşedinte REPER, şi-a lansat, sâmbătă, candidatura la funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca, conform agerpres.ro. "Am intrat în politică tocmai ca să...

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a folosit bancnote false de 200 de euro în săli de jocuri electronice 

După ce un tânăr în vârstă de 27 de ani ar fi folosit bani falși (n.r. bancnote de 200 euro) pentru a se juca...

O mașină a luat foc pe A1 București-Pitești

Un autoturism a luat foc sâmbătă la km 34 al A1 Bucureşti-Piteşti, pe sensul de mers spre capitală, informează ISU Giurgiu, potrivit agerpres.ro. "Conducătorul auto...
Ultima oră
Pe aceeași temă