15.6 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăSpecialSăgeata, în faţa marii performanţe

Săgeata, în faţa marii performanţe

Săgeata Năvodari se află în plină pregătire pentru barajul de promovare în Liga I, pe care îl va disputa contra celor de la Voinţa Sibiu. Şansa echipei din Năvodari a venit o dată cu refuzarea licenţei echipelor Poli Timişoara şi Gloria Bistriţa de către Federaţia Română de Fotbal. Unul din cele două locuri va fi luat de Sportul Studenţesc, în timp ce pentru celălalt loc în Liga I se vor lupta Săgeata şi Voinţa Sibiu.

Preşedintele năvodărenilor, Dumitru Rida, spune că totul decurge conform planului. „Lotul este complet şi pregătirea decurge în condiţii normale. Este o perioadă foarte scurtă în care trebuie să pregătim acest joc, însă e bine că nu ne-au anunţat în dimineaţa jocului că trebuie să disputăm baraj”, a declarat oficialul Săgeţii. Antrenamentele au fost reluate imediat după ce FRF a luat decizia organizării acestui baraj.

De partea cealaltă, Voinţa Sibiu a sperat mereu şi a demarat pregătirile încă de prima oară când s-a zvonit că se va organiza baraj. Astfel, se poate spune că la capitolul pregătire Voinţa stă mai bine. Există însă destule voci care spun că Seria I a eşalonului secund, cea în care Săgeata a terminat pe locul trei, este mai puternică decât seria a II-a, unde Voinţa a încheiat campionatul pe locul 4. În aceste condiţii, Săgeata are un avantaj. În ceea ce priveşte şansele de promovare, Rida nu se încumetă să facă un pronostic.

„Este un meci de baraj şi orice se poate întâmpla. Staff-ul nostru tehnic s-a documentat foarte bine şi ştim cu cine vom juca, însă departe de a putea face un pronostic. Cert este că am aşteptat şase luni să ajungem aici şi acum ne dorim să terminăm cu bine sezonul”, a încheiat Rida.

Turul barajului de promovare în Liga I dintre Săgeata Năvodari şi Voinţa Sibiu se dispută sâmbătă, cu începere de la ora 18.30, intrarea în stadion fiind liberă.

Lot

S-au întors toţi jucătorii

Pentru meciul de baraj de sâmbătă, Aurel Şunda va avea disponibili toţi jucătorii importanţi care au evoluat în sezonul trecut al Ligii a II-a. Cum FRF a anunţat că la aceste meciuri de baraj nu vor avea drept de joc jucătorii nou-veniţi, oficialii Săgeţii au fost nevoiţi să recheme toţi jucătorii din sezonul trecut.

Astfel, pentru meciurile cu Voinţa, Săgeata va conta pe: portarii – Olteanu, Gordin, Ariton; fundaşi – Bold, Goşa, C. Dinu, Fl. Popa, Gheară, Al. Vlad, Costachi; mijlocaşii – M. Gheorghe, L. Turcu, Dâlbea, V. Apostol, Vezan, Şicu, Şamata; atacanţii – S. Chiţu, Jianu, Itu.

Două sezoane a evoluat Săgeata Năvodari în Liga a II-a şi acum are şansa de a promova în eşalonul de elită.

Cele mai citite

Atalanta Bergamo a învins-o pe Bayer Leverkusen cu scorul de 3-0 (2-0) în finala Europa League

Atalanta Bergamo a cucerit trofeul Europa League la fotbal, după ce a învins-o pe Bayer Leverkusen cu scorul de 3-0 (2-0), miercuri seara, pe...

Panică la sediul Comitetului Național Republican din Washington: un pachet suspect care conținea două fiole de sânge a fost livrat în clădire

Sediul Comitetului Național Republican din Washington a fost evacuat pentru scurt timp miercuri după ce un pachet suspect care conținea două fiole de sânge...

SUA vor lua măsuri după ce Georgia a adoptat legea controversată privind “influenţa străină”

Statele Unite(SUA) examinează "măsuri" de retorsiune după ce Georgia a votat o lege controversată privind "influenţa străină", a afirmat miercuri şeful diplomaţiei americane, Antony...
Ultima oră
Pe aceeași temă