19.1 C
București
miercuri, 29 mai 2024
AcasăSpecialRowenta propune noua generație de aspiratoare

Rowenta propune noua generație de aspiratoare

Curățenia poate deveni o provocare doar atunci când nu ai la îndemână uneltele potrivite. În misiunea de a crea produse care să răspundă nevoilor consumatorilor de aspirare eficientă și rapidă, silențioase și eficiente energetic, Rowenta propune o linie de aspiratoare cu performanțe ridicate în aspirare, fără nicio pierdere a puterii de absorbție și cu un nivel redus de zgomot.

Rowenta îți propune combinația ideală între performanța înaltă de aspirare și silențiozitate. Vrei un aspirator silențios, cu o putere mare de aspirare, dar ergonomic, ușor de manevrat și depozitat, care să transforme curățenia într-o misiune simplă? Rowenta îți propune aspiratoarele din gama Silence Force™ Extreme, cu un nivel foarte redus de zgomot, dar cu performanță ridicată de aspirare. Consumul de energie și zgomotul sunt reduse considerabil, dar tu te vei bucura în continuare de performanțele crescute de aspirare datorită motorului compact de înaltă eficiență, formelor speciale ale periei, furtunului și mânerului special concepute pentru optimizarea fluxului de aer. Aspiri fără efort orice suprafață cu ajutorul multiplelor accesorii: perie pentru suprafețe dure și covoare, perie pentru mobilă, perie pentru tapițerie sau accesoriul pentru spații înguste. Uită de orele pierdute pentru curățarea părului de animale! Acum acesta este rapid și eficient aspirat cu ajutorul periei speciale Maxi Turbo.

Dacă vrei, nu va mai trebui să schimbi sacul de praf! Rowenta îți propune aspiratorul fără sac Ergo Force Cyclonic. Acest aspirator dispune de sistemul inteligent de management al prafului CLEAN EXPRESS™ ERGO pentru ca praful aspirat să nu se mai întoarcă în aerul respirat, iar sănătatea familiei tale să fie mereu protejată. Mai mult, recipientul de praf cu o capacitate de 2 L, este ușor de manevrat facilitând golirea cu o singură mână, prin simpla apăsare a unui buton, dintr-o singură mișcare, fără ca tu să ai contact direct cu murdăria sau particulele de praf. Rowenta a combinat sistemul optim de management al prafului cu sistemul de filtrare HEPA 13, lavabil, special conceput pentru a înlătura bacteriile și alergenii de pe pardoselile solide sau din țesătura covoarelor.

Aspiri fără fir! Necesitatea de a te putea mișca în voie atunci când folosești aspiratorul a fost îndeplinită de gama de aspiratoare fără fir Rowenta Airforce Extreme. Aceste aspiratoare verticale fără fir oferă performanțe ridicate de aspirare, indiferent de suprafață. Tehnologia Extreme Cyclonic crează un efect cyclonic în interiorul recipientului de praf si separă praful de aer. Cu o  autonomie de până la 45 de minute, te vei bucura de confort sporit în timpul utilizării și rezultate perfecte în orice colț al casei tale.

Beneficiezi de garanție extinsă de 3 ani! Pentru ca tu să te convingi de eficiența, calitatea și confortul în ultilizare al aspiratoarelor, Rowenta îți oferă o garanție extinsă, care certifică performanțele produselor sale. Astfel, la achiziționarea până pe 31 decembrie 2015 a unui aspirator participant la campanie – din gama Silence Force, Air, Ergo Force Cyclonic sau X-Trem Power – beneficiezi de 5 ani garanţie (2 ani garanție internațională Rowenta + 3 ani service extins).

 

 

 

Cele mai citite

Cum va arăta sezonul estival în 2024? Prețul mediu pentru o noapte de cazare pe timpul verii începe de la 500 de lei

Turiștii români se pregătesc pentru debutul sezonului de vară, mai ales după o perioadă cu temperaturi schimbătoare. Potrivit  platformei hoteliere online Travelminit.ro, aceștia au...

Florian Coldea, de la apartamentul de la etajul 7 din Sectorul 3, la vila din Pipera

Punerea sub control judiciar a fostului prim adjunct al SRI, Florian Coldea, a scos în evidența și faptul că acesta locuiește într-o vilă...

Rusia va taxa suplimentar veniturile mari și companiile pentru a susține războiul din Ucraina

Rusia plănuieşte creşteri de taxe pentru veniturile mari şi companii, a anunţat marţi Ministerul de Finanţe, în contextul în care Moscova caută încasări suplimentare...
Ultima oră
Pe aceeași temă