14.5 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăSpecialRomânii “de fier sau oţel” au intrare liberă la premiera “Iron Man...

Românii “de fier sau oţel” au intrare liberă la premiera “Iron Man 3”/”Omul de Oţel 3”

Românii care au nume de familie ce includ cuvintele “fier” sau “oţel” vor primi, în baza actului de identitate, bilete gratuite la premiera filmului „Iron Man 3”/”Omul de Oţel 3”, care va avea loc în data de 26 aprilie în cinematografele din întreaga ţară.

Iron Man 3 este filmul primăverii, aşteptat cu nerăbdare atât de fanii supereroilor Avengers sau de cei ai benzilor desenate, cât şi de publicul larg, care a fost încântat în anul 2012 de filmul “Avengers/Răzbunătorii”, în top 5 cele mai vizionate filme din 2012 în cinematografele româneşti. Din echipa Avengers, Iron Man a fost fără îndoială cel mai iubit personaj, cucerind audienţa cu şarmul său, simţul umorului care nu-l părăseşte nici în cele mai dificile clipe şi, mai ales, cu sclipirile de geniu.

Povestea din Iron Man 3 continuă atât firul narativ din Avengers, cât şi pe cel din Iron Man 1 şi 2, dar aduce o răsturnare suprinzătoare de situaţie: Tony Stark, omul din spatele costumului Iron Man, miliardar de succes şi supererou ori de câte ori are ocazia, este pus în situaţia de a-şi folosi inteligenţa si inventivitatea pentru a redeveni Iron Man cel binecunoscut, dar fără a avea la dispoziţie tehnologia şi resursele financiare care erau o obişnuinţă pentru el. Atunci când universul său este distrus de puternicul terorist (Mandarinul), iar cei dragi lui sunt puşi în pericol, Tony Stark este nevoit să facă faţă ameninţării şi să îşi salveze atât familia cât şi concetăţenii. Cum va reuşi Iron Man să redevină supereroul în care toată lumea îşi pune speranţa şi dacă reuşeşte să-l învingă pe puternicul terorist veţi afla urmărind pelicula care ajunge în sălile de cinema în perioada următoare.

Distribuţia filmului este una de zile mari, Robert Downey Jr. joacă excelent rolul principal al miliardarului supererou, Gwyneth Paltrow o interpretează cum nu se poate mai bine pe Pepper Pots, iubita acestuia, iar Ben Kingsley dă viaţă terifiantului personaj negativ – Mandarinul. Din distribuţie nu lipseşte nici Don Cheadale, care îl interprezează pe colonelul James Rhodes, cunoscut ca WarMachine de fani Marvel, Guy Pearce joacă rolul omului de ştiinţă Aldrich Killian, iar Rebecca Hall însufleţeşte personajul Mayei Hansen, un genetician strălucit care va avea un rol cheie în povestea filmului.

Filmul rulează pe marile ecrane din întreaga ţară începând cu 26 aprilie, ziua în care toţi posesorii numelor de familie în care se regăsesc cuvintele “fier” şi „oţel” pot intra gratuit la film, în baza actului de identitate, în cinematografele partenere Forum Film România*, ca parte a campaniei Iron Man Pass. Biletele gratuite se vor acorda în limita locurilor disponibile, toate detaliile suplimentare sunt disponibile în regulamentul oficial al campaniei pe www.cineforum.ro.

Cele mai citite

Interviul lui Volodimir Zelenski – bombă cu ceas pentru Occident

Se apropie Summitul aniversar al NATO de la Washington, din 9 -11 iulie 2024. Se împlinesc 75 de ani de la înființarea Alianței militare. Liderul de...

Mai mult de 140 de persoane ale zborului Singapore Airlines în care o persoană a murit au aterizat în Singapore

Peste 140 de pasageri și membri ai echipajului zborului Singapore Airlines în care o persoană a murit în timpul unor turbulențe puternice, au ajuns,...

Atalanta Bergamo a învins-o pe Bayer Leverkusen cu scorul de 3-0 (2-0) în finala Europa League

Atalanta Bergamo a cucerit trofeul Europa League la fotbal, după ce a învins-o pe Bayer Leverkusen cu scorul de 3-0 (2-0), miercuri seara, pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă