4 C
Bucharest
Sunday, 3 December 2023
HomeSpecialRoma: Doi români jefuiau turişti dându-le vin şi droguri

Roma: Doi români jefuiau turişti dându-le vin şi droguri

O bandă din care fac parte şi doi români, care a jefuit cel puţin 50 de turişti la Roma, oferindu-le vin cu droguri într-un bar pentru homosexuali, a fost anihilată de poliţişti, informează Mediafax.

Poliţia suspectează că americanul Kelly Cullen, în vârstă de 56 de ani, care a fost găsit mort la 14 noiembrie în parcul Colle Oppio, din apropiere de Coloseum, a fost una dintre victimele bandei.

“Primele teste au arătat că americanul – care a fost găsit jefuit şi parţial îmbrăcat – a murit în urma unui atac de cord, dar suspectăm că analizele sângelui vor arăta că a avut o reacţie fatală la drogul pe care i l-a dat banda”, a declarat Tiziana Lorenzo, un oficial din cadrul poliţiei.

Banda, din care fac parte doi români şi un egiptean, a început să ofere vin cu benzodiazepină turiştilor în această vară, când a crescut valul de atacuri homofobe asupra clienţilor barului Coming Out. Aproximativ 25 de americani au fost jefuiţi, precum şi britanici, spanioli, elveţieni şi germani.

În timp ce victimele începeau să-şi piardă cunoştinţa, banda le invita în parc şi le fura bunurile de valoare.

În urma unei informaţii de la personalul barului, poliţişti sub acoperire au urmărit banda “la lucru” pe 16 noiembrie. După un control de identitate, departe de bar, poliţiştii le-au confiscat sticla cu vin, iar în urma testelor s-a dovedit că aceasta conţinea drogul respectiv.

Cele mai citite

Evreu împușcat în Israel. Reacția halucinantă a premierului Netanyahu

Premierul Benjamin Netanyahu a avut o reacție de-a dreptul halucinantă, la scurt timp după ce s-a aflat că un evreu a fost împușcat de...
00:00:32

VIDEO. Suspect arestat după un atac mortal lângă Turnul Eiffel

Un cetățean german a murit și alte două persoane au fost rănite după ce un bărbat a atacat turiști în centrul Parisului, în apropiere...

Un castel-muzeu privat dedicat lui Dracula s-a deschis în Argeș

O familie cu tradiție în turism a construit cu fonduri proprii un muzeu dedicat lui Dracula. Muzeul se află pe Transfăgărășan, în satul Căpățâneni-Ungureni...
Ultima oră
Pe aceeași temă