23.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialREVISTA PRESEI: S-a dat admiterea la meseria de ”Mircea Badea”

REVISTA PRESEI: S-a dat admiterea la meseria de ”Mircea Badea”

Adevărul srie despre examenul de înscriere la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării și faptul că cei mai multți candidați sunt fascinți de Mircea Badea. 461 de candidaţi au susţinut ieri examenul scris la specializarea Jurnalism, din cadrul FJSC. Cei mai mulţi sunt fascinaţi de Mircea Badea, vedeta postului de televiziune Antena 3.

Ziarul Financiar avertizează că pieţele de la Bucureşti încep să simtă tensiunea de la Est. Pe fondul reinflamării tensiunilor din Ucraina, cotaţia euro îşi continuă ascensiunea spre nivelul de 4,45 lei, prag pe care nu l-a mai atins de trei luni.

Gândul arată varianta rusească a vinovatului pentru doborârea avionului de pasageri în estul Ucrainei. Rusia continuă să meargă pe propriul scenariu privind circumstanţele în care a fost doborâtă cursa MH 17. Într-o conferinţă de presă organizată de Ministerul Apărării de la Moscova, Igor Makushev, unul dintre liderii aviaţiei ruse, a prezentat ceea ce el susţine că sunt dovezi că armata ucraineană a doborât avionul cu 298 de oameni la bord.

Evenimentul Zilei îl descrie pe Klaus Iohannis ca fiind iepurele carnivor care l-a mîncat pe Crin Antonescu. Cu 111 voturi pentru el și 55 de voturi pentru Crin Antonescu, Klaus Iohannis a fost desemnat candidat al PNL la prezidențiale. Crin Antonescu s-a arătat fericit de cele 55 de voturi primite. Dacă luăm în calcul și pe cei absenți, presupuși speriați la gîndul de a vota împotriva noului șef, putem spune că fostul președinte are motive să fie fericit. Partidul nu l-a alungat de tot. Admiratorii săi din presă, din politică și din electorat se întrec în a susține că dracu nu-i atît de negru. Da, nu-i atît de negru, dar tot drac rămîne. Cu sau fără aceste voturi, din punct de vedere al realităților fără fard, e limpede: Crin Antonescu, cel pe care anul trecut pe vremea asta, mulți îl vedeau deja viitorul președinte al României, a ieșit din joc.

Capital explică de ce ne ocolesc investitorii străini. Deşi începutul de an a adus o relativă îmbunătăţire în ceea ce priveşte sumele atrase de peste hotare de economia românească, avem mici şanse să redevenim curând o destinaţie preferată pentru capitalurile străine.

Hotnews prezintă solutia ministrului Teodorovici impotriva penalizarilor CE. Guvernul ar putea sa interzica beneficiarilor care au inregistrat nereguli in accesarea fondurilor UE sa mai aplice pentru banii europeni, pentru a nu afecta imaginea tarii in acest domeniu. Aceasta este una dintre solutiile invocate luni de ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, pentru prevenirea corectiilor financiare aplicate Romaniei de catre Comisia Europeana.

Ziare.com spune povestea incredibila a unui voluntar în Ghana. Goana zilnica pentru supravietuire ne face pe multi sa uitam de semenii nostri mai putin norocosi. Exista insa si romani care isi dedica existenta celor mai napastuiti, oameni care traiesc pentru a-i ajuta pe altii.

Cele mai citite

Criterii pentru alegerea unor ochelari de soare de calitate

Știai că sănătatea ochilor tăi depinde în mare măsură de calitatea ochelarilor de soare pe care îi porți? Niciun accesoriu de modă nu-și justifică...

Air France anunță zboruri noi către Brazilia, Maldive și Suedia

Compania aeriană Air France anunță zboruri noi către Brazilia, Maldive și Suedia, precum și prelungirea zborurilor între Europa și SUA. În sezonul de iarnă 2024-2025...

Când începe termenul de preaviz?

Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) din România a emis o decizie care stabilește când începe termenul de preaviz, anunță o știre publicată...
Ultima oră
Pe aceeași temă