21.4 C
București
luni, 3 iunie 2024
AcasăSpecialREVISTA PRESEI. Ramona Mănescu şi-a FALSIFICAT CV-ul în engleză

REVISTA PRESEI. Ramona Mănescu şi-a FALSIFICAT CV-ul în engleză

Adevărul scrie, luni, despre omul de afaceri Dorinel Umbrărescu, din Bacău, care vrea să îşi înfiinţeze o bancă: “Regele asfaltului Dorinel Umbrărescu îşi face bancă. Şi-a depus deja dosarul la BNR 2”.

Dorinel Umbrărescu a înaintat la BNR actele prin care solicită aprobarea pentru a deveni acţionar majoritar de bancă, intenţionând să folosească licenţa ATE Bank România, afirmă surse de pe piaţă, citate de „Ziarul Financiar“.

Evenimentul Zilei notează, luni, că europarlamentarul Ramona Mănescu, una din propunerile PNL pentru Ministerul Transporturilor, şi-a falsificat CV-ul de pe site-ul Parlamentului European.

Mănescu şi-a trecut în, CV-ul în limba engleză că ar avea un doctorat la SNSPA, obţinut în 2006, în Relaţii Internaţionale. “Site-ul Parlamentului European precizează clar că informaţiile publicate ţin de responsabilitatea deputatului. Cazul ei nu este însă singular: ministrul delegat Dan Şova s-a împăunat cu un masterat la London School of Economics şi însuşi premierul Victor Ponta şi-a trecut în CV un masterat la o universitate din Catania, pe care ulterior l-a şters din biografia oficială”, notează EVZ.

Partidul Naţional Liberal, măcinat de războaie interne pentru putere”, titrează, luni, Curentul.

“De la urcarea la putere a USL-ului, PNL a avut în fruntea acestui minister două nume de care se leagă mai multe dosare de corupţie. Este vorba, pe rând, de Ovidiu Silaghi, unul importanţi lideri liberali din Ardeal şi Relu Fenechiu, poate cel mai important lider liberal din Moldova. După ce ambii au avut sau au încă probleme în justiţie, PNL caută să imprime noii candidaturi pentru Transporturi o imaginea imaculată prin doi oameni mai puţin controversaţi: Nini Săpunaru şi Ramona Mănescu. Aceste două nume sunt nominalizările pe care PNL le va înainta premierului Victor Ponta a anunţat, ieri, preşedintele PNL Crin Antonescu. “Partidul a votat în unanimitate, în consens, aceste două variante. Le voi înainta premierului, care le va înainta, probabil astăzi, preşedintelui spre învestire”, a spus Crin Antonescu. Discuţia pe cele două nume a durat ieri trei ore iar liderul PNL a ieşit în conferinţa de presă foarte nervos”, scrie Curentul.

Gândul scrie, luni, despre Muzeul Execuţiei soţilor Ceauşescu: “Zidul execuţiei Ceauşeştilor intră în circuitul turistic GATA TENCUIT. “Când a filmat Nicolaescu, a pus şi el câteva capse în pereţi. Am vorbit cu un specialist să decapeze tencuiala”.

Cele mai citite

Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu, co-fondator Untold, au făcut nunta

Roxana Hulpe, cunoscută prezentatoare a Știrilor Pro TV, a trăit o experiență de neuitat, având parte de o nuntă ca în povești, desfășurată la...

Cristian Preda anunță o surpriză la alegerile prezidențiale: „Vom avea un preşedinte care va schimba în bine”

Politologul Cristian Preda a afirmat duminică în ultima zi a Salonului Internaţional de Carte Bookfest că vom avea o mare surpriză la alegerile prezidenţiale...

România și restul lumii, la canotaj! Țara noastră a câștigat 10 medalii la Europenele Under-19

România a încheiat participarea la Campionatele Europene de canotaj Under-19 de la Kruszwica cu un total de zece medalii cucerite (şapte de aur şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă