20.5 C
București
luni, 27 mai 2024
AcasăSpecialREVISTA PRESEI: Proxenetă celebră - membră cu ştate vechi în PNL

REVISTA PRESEI: Proxenetă celebră – membră cu ştate vechi în PNL

“Traian Băsescu: Aşa cum Antonescu este bolnav de somn, aşa Ponta este mitoman, bolnav de minciună”, titrează Adevărul în ediţia de miercuri: “Preşedintele Traian Băsescu a participat, marţi seară, la emisiunea ‘Sub semnul întrebării’, la B1 TV, moderată de Robert Turcescu. Preşedintele a oferit detalii despre negocierile de la Bruxelles, dar şi despre evoluţiile politice interne”.

“Leoreanu nu ratează o zi ca să se umple de ridicol: Primarul încătuşează la Roman simbolul Pieţei Universităţii şi interzice acţiuni dedicate Zilei Naţionale”, aflăm din Cotidianul: “Primăria Roman a refuzat să aprobe desfăşurarea unui eveniment dedicat Zilei Naţionale şi simbolisticii acestuia într-una din sălile de conferinţe, ‘pentru a proteja instituţia de orice amestec în această campanie electorală’.

PNL Roman solicitase primarului Dan Laurenţiu Leoreanu un spaţiu al întregii comunităţi pentru a marca simbolic Ziua Naţională, printr-o conferinţă a profesorului Liviu Brătescu, candidat USL pentru Camera Deputaţilor, în acelaşi timp însă istoric de profesie”.

“Proxenetă celebră – membră cu ştate vechi în PNL”, scrie şi Curentul: “Existenţa unor legături puternice ale soţiei fostului şef de cabinet al lui Blejnar, Andreea Marta, cu lumea politică au fost întărite ieri, de către un parlamentar audiat de procurorii DIICOT în dosarul în care Marta, sora ei şi un taximetrist sunt cercetate pentru proxenetism.

Andreea Marta este membră PNL, din 2008, a spus deputatul liberal Titi Holban, suspectat că ar fi avut şi el bucurii la ‘fetiţele’ Andreei. Parlamentarul însă a negat, spunând că au vorbit la telefon doar în calitate de colegi de partid”.

“EXCLUSIV. Primele cuvinte ale VICTIMEI CIURUITE în Vitan: ‘A zis că am ieşit în faţa maşinii şi NENOROCITUL M-A ÎMPUŞCAT!'”, titrează şi Evenimentul zilei: “‘Evenimentul zilei’ a găsit un martor care a auzit ce a spus victima Mircea P, imediat ce a fost răspus de gloanţele trase dintr-un pistol şi o mitralieră.

O rafală de mitralieră a readus Bucureştiul pe harta oraşelor în care au loc răfuieli armate în plină stradă. Mircea, un tânăr de 25 de ani, din cartierul bucureştean Vitan, a fost executat cu o puşcă mitralieră tip Kalashnikov şi un pistol Makarov, armele preferate ale interlopilor”.

Cele mai citite

De la Expoziția Dali, la spiritul “vitraliului în 8”

În toiul unui Florar (cum i se mai zice popular lunii mai), am uitat să ne bucurăm ochii și să ne fericim sufletul cu...

GALERIE FOTO. Wanda Nara, ambasadoarea unei platforme pentru adulți

Wanda Nara, soția și impresara fotbalistului argentinian Mauro Icardi, și-a anunțat urmăritorii de pe rețelele de socializare că a devenit ambasadoarea unei platforme asemănătoare...

Acțiune masivă împotriva contrabandei și evaziunii fiscale. Aproape 100 de percheziții în toată țara

O operațiune masivă, cu 91 de percheziții și 25 de mandate de aducere, se derulează pe întreg teritoriul României, în scopul combaterii contrabandei, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă