25.9 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăSpecialRevistă de Life Style în Mureş

Revistă de Life Style în Mureş

Grupul Medien Holding, din care face parte “România Liberă”, a lansat la Târgu-Mureş un nou produs editorial.

O nouă publicaţie locală a fost lansată în Transilvania de către echipa care realizează ediţia regională a cotidianului “România liberă”. Este vorba de o revistă bilunară, care a apărut în judeţul Mureş. „Life Style Mureş” are 16 pagini, full color, şi este distribuită gratuit, într-un tiraj de 20.000 de exemplare.

Revista este disponibilă în cele mai importante puncte din oraş. Astfel, ea poate fi obţinută de la standurile amenajate în complexul comercial Mureş Mall, dar şi de la cele mai multe dintre chioşcurile de ziare din Târgu-Mureş. De asemenea, revista va fi trimisă acasă în cutiile poştale ale mureşenilor. Proiectul revistei “Life Style Mureş” vine să consolideze prezenţa regională a brandului „România liberă”.

„Este un produs media frumos, cu foarte multe informaţii utile. Mie mi-au plăcut destinaţiile turistice recomandate, Sovata şi Sighişoara. Şi momentul punerii în piaţă a fost unul bun, pentru că tocmai a avut loc Festivalul Medieval din Sighişoara, deci recomandarea a venit la momentul potrivit. Mi-au plăcut, de asemenea, şi paginile de sport”, spune unul dintre cititori, Mihai Andrei Buda.

Un grup dinamic

Revista mureşeană este cel mai nou produs al grupului Medien Holding, cel mai tânăr trust de presă din România. Acest grup include cel mai vechi ziar din ţară, „România liberă”, fondat în anul 1877, anul câştigării independenţei României, revista săptămânală de satiră şi umor „Academia Caţavencu”, precum şi revistele care domină piaţa home&deco din România, „Casa Mea”, „Căminul”, „Planul Casei Mele” şi „Domus”. Din grupul Medien Holding mai fac parte şi site-urile www.romanialibera.ro şi www.casamea.ro. Grupul mai deţine tipografia United Print, agenţia de publicitate Corporate Media şi este editorul revistelor „Tarom insight” şi „Sky Lady” şi produce emisiunea TV “Casa de 5 stele”.

Forţă regională

În prezent, redacţia din Transilvania a „României libere” realizează ediţia cotidiană de Transilvania&Banat, suplimentul săptămânal „Ediţia de Transilvania”, suplimentul naţional al RL „Aldine”, precum şi, pe Internet, secţiunea www.romanialibera.ro/transilvania. De asemenea, redacţia regională mai asigură editarea revistei „Meciul Campionilor”, distribuită gratuit la meciurile de acasă ale echipei de fotbal CFR Cluj, precum şi „Numai U”, distribuită gratuit la evenimentele organizate de Clubul Sportiv „Universitatea” Cluj.

Cele mai citite

Și-au luat revanșa pentru eșecul din finala Europa League! Bayer Leverkusen a făcut eventul în Germania

Bayer Leverkusen, noua campioană din Bundesliga, a realizat eventul, după ce a cucerit Cupa Germaniei. „Farmaciștii” s-au impus în finală cu scorul de 1-0...

Lituanienii votează în cadrul unor alegeri prezidențiale umbrite de Rusia

Lituania organizează duminică alegeri prezidențiale, iar actualul președinte Gitanas Nauseda este așteptat să câștige după o campanie dominată de preocupările legate de securitatea în...

Nicușor Dan a fost consiliat de oamenii lui Plahotniuc și Băsescu

Nicușor Dan mai vrea un mandat de primar al Capitalei pentru încă patru ani, dar se pare că a uitat cam repede că...
Ultima oră
Pe aceeași temă