20.6 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialRevelionul poliţiştilor la Reşiţa

Revelionul poliţiştilor la Reşiţa

După Revelionul din 31 ianuarie, a urmat Revelionul sârbilor, apoi cel al taximetriştilor, a ajuns şi rândul poliţiştilor să aibă propriul Revelion. Aceasta se întâmplă după ce în noaptea dintre ani au avut grijă ca reşiţenii să se distreze fără scandal şi evenimente nedorite pe străzile municipiului.

,,Poliţiştii care au lucrat de Revelion şi-au luat în serios responsabilităţile şi nu s-au supărat că nu au petrecut noaptea dintre ani acasă, cu familiile sau cu prietenii. Şi asta pentru că, ştiau că peste două săptămâni vor avea parte de un Revelion pe cinste organizat special pentru ei de Sindicatul Prolex, adică Sindicatul Poliţiştilor din Banat” spune preşedintele acestuia Ionică Obeştelescu.

,,Poliţişti şi jandarmii, alături de soţii sau prietene, şi-au dat întâlnire într-un local unde au petrecut ca la carte. Ei nu au vrut să lase ca noul an să treacă nemarcat aşa cum se cuvine, aşa că, şefi şi subalterni, la un loc, au jucat de mama focului care cum a ştiut” spune şi Alexandru Nica.

Distracţie pe cinste

“Ne distrăm de minune, suntem bucuroşi că suntem împreună toţi colegii. Chiar dacă preşedintele şi guvernul ne-au luat 25% din salarii, asta nu înseamnă că noi nu merităm să ne simţim bine. În noaptea de revelion am fost la datorie, pe străzi, acum mi-am luat soţia şi am adus-o la distracţie. Cine ştie unde ne va prinde revelionul celălalt”, spune un alt poliţist.

Şi fiindcă la distracţie trebuie şi muzică bună, poliţiştilor le-a cântat ,,la ureche” toată noaptea, artista Monica Ştiopoane, artistă care cu cântecele ei nu i-a lăsat pe poliţişti şi jandarmi să stea prea mult pe la mese.

Cele mai citite

Opt activiști pentru climă au fost arestați pe aeroportul din Munchen după ce au pătruns pe pista lui

Aeroportul din Munchen s-a confruntat cu perturbări semnificative sâmbătă dimineața, când activiștii pentru climă din cadrul mișcării Last Generation au pătruns în incinta aeroportului...

A fost găsită fetița dispărută la Iași. Alazaroaie Riana Danielle a plecat de la școală, dar nu mai ajunsese acasă

ALAZAROAIE RIANA DANIELLE are 10 ani și fusese văzută ultima dată purtând uniforma școlară. La momentul dispariției, ea se afla pe raza municipiului Iași,...

Tragedie la Marea Neagră! O navă s-a scufundat. Trei persoane sunt date dispărute

Sâmbătă dimineață, o navă sub pavilion tanzanian s-a scufundat în Marea Neagră, la 26 de mile marine de Sf. Gheorghe, anunță Autoritatea Navală Română....
Ultima oră
Pe aceeași temă