13.5 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăSpecialRevelion la malul mării: romantism şi provocare

Revelion la malul mării: romantism şi provocare

V-aţi gândit vreodată să petreceţi o vacanţă la malul mării la sfârşitul lunii decembrie? Dar în Delta Dunării? Dacă răspunsul este „nu”, hotelierii încearcă să vă convingă că merită să veniţi la mare nu numai vara, ci şi în mijlocul iernii.

 

Mulţi dintre ei au făcut deja publice ofertele pentru Crăciun şi pentru revelion.  Preţurile încep de la 250 de lei, bani cu care vă puteţi caza trei nopţi la un hotel de trei stele din staţiunea Mamaia şi în care este inclusă şi masa festivă de la trecerea dintre ani. La patru stele, preţurile variază considerabil, în funcţie de pachetele de servicii oferite. Astfel, acestea pornesc de la 395 de lei pentru un pachet de două nopţi de cazare şi ajung la 1.600 de lei, sumă pentru care beneficiaţi de trei nopţi de cazare, toate mesele incluse, dar şi acces gratuit la SPA. Inutil de subliniat că toate aceste preţuri includ cina festivă de revelion. În cursa pentru atragerea de turişti s-au înscris şi două hoteluri de cinci stele din staţiunea Mamaia, care cer 1.150, respectiv 1.185 de lei pentru un pachet de două şi trei nopţi de cazare. Pensiunea completă, petrecerea de revelion şi masa cu bucate alese sunt câteva dintre atuurile acestora.

Puteţi petrece pe litoral şi Crăciunul, dar aici oferta nu este atât de bogată, numai patru hoteluri, din Mamaia şi Constanţa, pun, până acum, la dispoziţie mese speciale sau pachete cu această ocazie. Preţurile pentru două nopţi de cazare variază între 230 şi 450 de lei.

Meniul la restaurant, de la 200 de lei

Pentru constănţenii care optează numai pentru o masă la restaurant, preţurile sunt de la 200 de lei în sus, dar pot fi şi duble, în cazul celor de lux. Meniurile sunt însă atrăgătoare: somon imperial, tartine cu struguri şi brânzeturi franţuzeşti, sarmale din curcan şi varză călită, dar şi alte specialităţi. Majoritatea oferă băutura gratuit, inclusiv cea alcoolică, dar şi un spectacol susţinut de trupe live.

Preţuri similare în Deltă

Dacă vă atrage mai mult Delta Dunării, aflaţi că vă puteţi petrece şi aici Crăciunul sau revelionul. 480 de lei vă costă un pachet de trei nopţi de cazare în Mahmudia, la trei stele, care include pensiune completă, petrecere de Crăciun şi acces gratuit la SPA şi jacuzzii. Pentru revelion puteţi opta tot pentru Mahmudia, unde, pentru condiţiile menţionate mai sus, veţi plăti 580 de lei. Un hotel de patru stele din Bălţenii de Sus vine în întâmpinarea turiştilor mai pretenţioşi cu un pachet de trei nopţi, care costă 1.180 de lei, deci ca în Mamaia.

Ofertele nu se opresc aici. O listă actualizată puteţi găsi pe site-ul http://www.asociatia-litoral.ro/oferte_sarbatori.html.

Cele mai citite

Ciolacu se întoarce cu blugi turcești în coaliție. Cracul mai scurt e pentru PNL

Ilustrație: Marian Avramescu Deoarece, indiferent cât de mult rahat de Buzău ești pregătit să mănânci și să oferi în super anul electoral în curs,...

Vlad Dascălu, campion european la mountain bike în 2023, a fost suspendat

Sportivul român Vlad Dascălu, campion european la mountain bike în 2023, a fost suspendat pe o perioadă de 17 luni de Tribunalul Antidoping al...

Angel Tîlvăr spune că navigația maritimă suferă cel mai mult de pe urma acțiunilor de bruiaj

Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a declarat marţi că navigaţia maritimă este cea care are cel mai mult de suferit de pe urma acţiunilor de...
Ultima oră
Pe aceeași temă