16.3 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăSpecialREFERENDUM 2012: Ultimele mitinguri de campanie. Mitingul USL se desfăşoară la Romexpo,...

REFERENDUM 2012: Ultimele mitinguri de campanie. Mitingul USL se desfăşoară la Romexpo, iar susţinătorii lui Traian Băsescu s-au adunat în Piaţa Revoluţiei

USL şi PDL încheie campania pentru referendum cu câte un miting de amploare în Bucureşti. Mitingul USL se desfăşoară la Romexpo, iar susţinătorii lui Traian Băsescu s-au adunat în Piaţa Revoluţiei, potrivit Mediafax.

Mitingul organizat de PDL în Piaţa Revoluţiei din Capitală a început, la manifestare fiind, potrivit organizatorilor, 9.000 de oameni.

Majoritatea participanţilor sunt îmbrăcaţi în alb. De asemenea, unii dintre ei au şepci marinăreşti pe cap.

Pe scenă se află liderii PDL Vasile Blaga, Cristian Preda, Monica Macovei, Theodor Stoloja, precum şi Mihai Răzvan Ungureanu şi Mihail Neamţu.

De asemenea, urmează să le vorbească participanţilor şi preşedintele suspendat, Traian Băsescu.

Cei care participă la mitingul USL au asistat la un concert susţinut de Antonia, care a cântat melodia “Pleacă, mâine o să-mi treacă”, aceasta fiind urmată de o reprezentanţie a Loredanei. De asemenea, pe scena de la Romexpo este aşteptată trupa Vunk, care va interpreta melodia “Vreau o ţară ca afară”.

După acest concert, va începe partea politică a mitingului USL.

Majoritatea participanţilor la miting poartă tricouri albe, inscripţionate cu “BĂ!SE taie salariile, demite-l”, “BĂ!SE taie pensiile, demite-l”, dar şi şepci albe pe care scrie “DA”. Aceştia au adus şi pacarte pe care scrie “Hai la referendum”, “Demite-l pe Băsescu”, “Eu decid”, “Vin la referendum”, “DA, votez”, “Demite-l”.

La eveniment sunt aşteptaţi să ţină discursuri preşedintele interimar, Crin Antonescu, premierul Victor Ponta, dar şi primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

Cele mai citite

Primar din Buzău și mai mulți funcționari, cercetați penal pentru fals în înscrisuri oficiale

Vasile Săcuiu, primarul PSD al comunei Scorțoasa din județul Buzău, este în centrul unei anchete penale alături de mai multe persoane din cadrul...

Cum condamnă ministerul lui Radu Oprea România la pierderi financiare. Falimentul LIDO, o societate deținută de statul român. Corupție la nivel Înalt?

Înalți demnitari, personaje controversate din Servicii și oameni din justiție se numără printre persoanele care luptă pentru falimentarea Lido SA, o companie în care...

VIDEO Sebastian Burduja lansează un cântec împotriva lui Nicușor Dan: “Văd ruine când scot capul pe geam și Bucureștiul cum se spală în lighean”

Sebastian Burduja, candidatul PNL la funcția de primar general al Capitalei, a plasat pe internet un cântec care-l critică pe actualul primar general, Nicușor...
Ultima oră
Pe aceeași temă