13.7 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialReal Madrid rămâne cel mai bogat club din lume: Venituri de peste...

Real Madrid rămâne cel mai bogat club din lume: Venituri de peste 500 de milioane de euro

Gruparea spaniolă Real Madrid a realizat pentru al doile an consecutiv venituri de peste 500 milioane euro, fiind totodată şi cel mai bogat club din lume. Pentru anul fiscal încheiat galacticii au realizat venituri totale de 520,9 milioane de euro, potrivit Mediafax.

“Real Madrid a încheiat anul fiscal 2012/2013 cu venituri de 520,9 milioane de euro, în creştere cu 1,3 la sută faţă de anul precedent, consolidând pentru a doua oară o cifră de afaceri de peste 500 de milioane de euro. Niciun alt club sportiv nu a mai reuşit acest lucru la nivel mondial”, se arată în comunicatul grupării madrilene.

VEZI AICI: Live TEXT România – Ungaria: Calificarea se joacă la Bucureşti, de la ora 21.00. Vezi echipele!

Profitul net al clubului s-a situat la 36,9 milioane de euro, în creştere cu 52,4 la sută faţă de perioada precedentă. Datoria netă a scăzut cu 27,4 la sută, până la 90,6 milioane de euro.

Potrivit unui studiu realizat de compania Deloitte, Real Madrid a înregistrat în sezonul 2011/2012 venituri de 514 milioane de euro, în timp ce pe locul doi s-a situat FC Barcelona, cu 483 de milioane de euro.

În această lună, revista oficială a clubului catalan a anunţat o cifră de afaceri de 491 de milioane de euro pentru sezonul recent încheiat.

Cele mai citite

Mircea Geoană critică dur sistemul de vot din România: Este cel mai primitiv din toată Europa

Sistemul de vot din România este cel mai primitiv din toată Europa a declarat, sâmbătă, secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, la Congresul...

Iuliana Beregoi, despre cum reușește să se împartă între viața profesională și cea personală: “Sincer…”

Iuliana Beregoi este recunoscută ca una dintre cele mai apreciate artiste, vloggerițe și actrițe din România și Republica Moldova. La doar 19 ani, tânăra...

Salome Zurabișvili, președintele Georgiei, s-ao opus prin veto legii ‘influenţei străine’

Preşedintele Georgiei, Salome Zurabişvili, a anunţat sâmbătă că s-a opus prin veto legii criticate a 'influenţei străine', care a suscitat proteste masive în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă