14.8 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialPrima cameră video 3D

Prima cameră video 3D

Compania Panasonic a lansat AG-3DA1, o camera video 3D dedicată publicului larg, nespecializat. Conform site-urilor internaţionale, citate de realitatea.net, camera dispune de două “lentile gemene” în loc de una, cum este cazul camerelor obişnuite. Va înregistra full HD şi va putea salva capturile pe carduri de memorie SD. Panasonic a mai lansat o provocare în 2010, de dată aceasta dedicată profesioniştilor din domeniul filmului şi ştirilor: prima cameră video profesională 3D Full HD.

Camera poate înregistra până la 180 de minute pe carduri de memorie SD. AG-3DA1 este mai uşoară şi mai mică decât sistemele de filmat 3D actuale şi este mai uşor de manevrat. Poate fi transportată uşor datorită greutăţii sub 3 kilograme, iar configurarea este mult simplificata. Este foarte simplu de utilizat pentru înregistrarea unor manifestări sportive, documentare, dar si în multe alte proiecte.

Semnalele video pentru ochiul stang şi pentru cel drept, ce vin din camera 3D cu doua lentile, pot fi înregistrate sub forma de fişiere pe un card de memorie, mediu de stocare mult mai rezistent decat caseta, discul optic, hard-disc sau un alt dispozitiv mecanic. Modelul 3D profesional lansat de Panasonic poate fi pre-comandat prin depunerea unui avans de 1.000 euro, iar preţul ajunge la 16.800 euro.

Cele mai citite

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...
Ultima oră
Pe aceeași temă