26 C
București
sâmbătă, 1 iunie 2024
AcasăSpecialPrahova: Două drumuri naţionale închise şi 17 localităţi fără energie electrică

Prahova: Două drumuri naţionale închise şi 17 localităţi fără energie electrică

Peste 10.000 de familii din 17 localităţi ale judeţului Prahova nu au energie electrică, luni, din cauza avariilor produse la reţeaua de alimentare a Electrica Muntenia Nord, în timp ce două drumuri naţionale, precum şi autostrada A3 sunt închise din cauza ninsorilor, informează Mediafax.

Potrivit datelor furnizate de Prefectura Prahova, 10.347 de consumatori din localităţile Călugăreni, Tătaru, Siliştea, Telega, Izvoare, Muşita, Teişani, Măneciu, Valea Popii, Cheia, Drăgăneasa, Proviţa de Sus, Proviţa de Jos, Poiana Câmpina, Posada, Comarnic şi Breazanu nu au energie electrică, luni, iar 22 de echipe ale Electrica Muntenia Nord se află în teren încercând să remedieze avariile.

Tot în judeţul Prahova, luni, marţi şi miercuri au fost suspendate probele practice ale examenelor pentru obţinerea permisului de conducere, acestea urmând să fie reprogramate.

În ceea ce priveşte traficul în judeţul Prahova, acesta este închis, luni, pe DN1D, între DN1B (localitatea Albeşti Paleologu) şi comuna Ciorani, unde circulaţia este permisă numai riveranilor, cu restricţionare a masei autovehiculelor la 3,5 tone. De asemenea, este închis şi DN1B, la kilometrul 47, la limita dintre judeţul Prahova şi judeţul Buzău. Pe DN71 Sinaia – Moroieni a fost restricţionată circulaţia pentru autovehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone, iar pe DN1, DN1A şi DN72 este restricţionat traficul rutier pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone.

Totodată, sunt închise şi două drumuri judeţene: DJ 102D Grădiştea – Sălciile şi DJ 102H, între localităţile Baba Ana şi Amaru.

Cele mai citite

Alegeri istorice în Mexic. O femeie ar putea ocupa pentru prima dată funcția de președinte

Pe 2 iunie, mexicanii își vor alege viitorul președinte într-o cursă istorică în care o femeie ar putea ocupa pentru prima dată funcția supremă,...

Zelenski participă în Singapore la conferinţa Shangri-La Dialogue. Ce va discuta cu Lloyd Austin

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a ajuns sâmbătă în Singapore pentru conferinţa Shangri-La Dialogue, unde se va întâlni cu secretarul american al apărării Lloyd Austin,...

VIDEO. Cristiano Ronaldo, în lacrimi! Al-Nassr a pierdut finala Cupei Regelui

Imagini rare cu unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume. Cristiano Ronaldo s-a întins pe jos și a plâns în hohote, după ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă