14.5 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăSpecialPovestea şocantă a unei femei care urăşte Biserica Catolică şi pe Moş...

Povestea şocantă a unei femei care urăşte Biserica Catolică şi pe Moş Crăciun!

Un bărbat costumat în Moş Crăciun ţinând o fetiţă în braţe: imaginea o va urmări toată viaţa pe o femeie de 47 de ani. Aceasta a câştigat, după 10 ani, un proces împotriva lui Wilfred Baldwin, preotul din imagine, aflat în slujba Bisericii Catolice.

În copilărie, ea a fost violată de preotul pedofil şi se pare că nu a fost singura. Wilfred Baldwin a profitat în trecut de mai multe fetiţe în numele Bisericii Catolice, potrivit dailymail.co.uk.

Pentru JGE, chinul a durat doi ani, iar când s-a întâmplat acest lucru ea avea o vârstă de şase ani şi locuia într-o casă de copii care aparţinea bisericii. Femeia povesteşte cum acea perioadă i-a marcat întreaga viaţă: „Nu pot să suport Crăciunul pentru că preotul m-a violat şi agresat sexual costumat în Moş Crăciun”.

Mai mult, dupa ce o viola, preotul o obliga să pună bani în cutia milei, spunând că aşa i-a spus Dumnezeu: „Îmi spunea că este numai vina mea. În plus, mă punea să-i dau şi bani pentru cutia milei sub pretextul că Dumnezeu i-a spus că asta trebuie să fac”.

Chiar dacă are o carieră de succes şi o familie minunată, fiind mamă a trei copii, imaginile care i-au distrus copilăria încă o urmăresc, are coşmaruri şi de câteva ori chiar a încercat să se sinucidă.

După mulţi ani de procese, tribunalul a decis că preotul şi reprezentanţii Bisericii Catolice din Marea Britanie se fac vinovaţi de aceste fapte şi trebuie să plătească despăgubiri în valoare de milioane de euro victimelor.

 

Cele mai citite

Interviul lui Volodimir Zelenski – bombă cu ceas pentru Occident

Se apropie Summitul aniversar al NATO de la Washington, din 9 -11 iulie 2024. Se împlinesc 75 de ani de la înființarea Alianței militare. Liderul de...

SUA vor lua măsuri după ce Georgia a adoptat legea controversată privind “influenţa străină”

Statele Unite(SUA) examinează "măsuri" de retorsiune după ce Georgia a votat o lege controversată privind "influenţa străină", a afirmat miercuri şeful diplomaţiei americane, Antony...

Mai mult de 140 de persoane ale zborului Singapore Airlines în care o persoană a murit au aterizat în Singapore

Peste 140 de pasageri și membri ai echipajului zborului Singapore Airlines în care o persoană a murit în timpul unor turbulențe puternice, au ajuns,...
Ultima oră
Pe aceeași temă