-0.4 C
Bucharest
Friday, 8 December 2023
HomeSpecialPoli Timisoara: 20 de milioane de euro in 20 de luni

Poli Timisoara: 20 de milioane de euro in 20 de luni

Dupa jocul Poli-National (1-1), Marian Iancu a anuntat ca retrage echipa din campionat daca Marian Salomir nu este exclus din arbitraj. Pentru prestatia de la meciul de duminica seara, centralul a primit nota 7,20. Cu toate acestea, membrii CCA au decis sa-l retina de la delegari pentru cinci etape.
La o zi dupa aflarea deciziei, conducerea banateana a facut public un raport prin care arata sumele investite din februarie 2005 si pana acum de Balkan Petroleum la Politehnica Timisoara. Acesta este un alt moment in care oficialii “violetilor” dau dovada de transparenta dupa ce la inceputul anului au facut publice sumele platite pentru jucatorii adusi pe Bega. In cei aproape doi ani s-au investit in infrastructura aproximativ doua milioane de euro, desi stadionul nu este in proprietatea clubului. Pentru transferuri a fost cheltuita o suma de zece milioane de euro, la care se mai adauga inca 5 milioane de euro, suma ce reprezinta salariile angajatilor clubului, contractele jucatorilor, antrenorilor etc.
Potrivit comunicatului semnat de presedintele clubului, Marian Iancu, in aceasta perioada s-au cheltuit peste 20 de milioane de euro, platindu-se impozite de aproape trei milioane de euro. “S-au achitat impozite catre statul roman de aproximativ trei milioane de euro. Restul de plata taxe si impozite este de aproape 1,9 milioane euro, din care se va scadea TVA de recuperat in valoare de 900.000 de euro”, se arata in comunicatul postat pe site-ul oficial al clubului.
Pentru anul competitional 2006-2007, FCU Politehnica Timisoara Invest SA are alocat un buget de aproximativ cinci milioane de euro, urmand ca din sezonul viitor acesta sa fie construit in functie de decizia actionariilor.
Chiar daca rezultatele intarzie sa apara pe Bega, conducerea a hotarat sa se mareasca participarea in actionariat a membrilor fondatori si sa se faca tot posibilul pentru recuperarea palmaresului Politehnicii Timisoara.

Cele mai citite

Confruntări cu poliția la un marş al israelienilor de extremă dreaptă din Ierusalim

Confruntări cu poliţia au avut loc la începutul unui marş al israelienilor de extremă dreaptă joi seară la Ierusalim, potrivit martorilor, informează agenţia DPA,...

Confruntări cu poliția la un marş al israelienilor de extremă dreaptă din Ierusalim

Confruntări cu poliţia au avut loc la începutul unui marş al israelienilor de extremă dreaptă joi seară la Ierusalim, potrivit martorilor, informează agenţia DPA,...
Ultima oră
Pe aceeași temă