22.5 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecialPetrecere in pijamale la Hollywood Multiplex

Petrecere in pijamale la Hollywood Multiplex

Hollywood Multiplex aniverseaza "Ziua femeii" cu o petrecere in pijamale. Timp de trei ore, invitatele vor fi sarbatorite cu super-filme, sedinte de machiaj, bijuterii, carti si cadouri.

Sub deviza "rasfat intre fete", Hollywood Multiplex se va transforma, timp de trei ore, in cinematograful femeilor, unde va avea loc o petrecere inedita, in pijamale. Foaierul va fi decorat ca un adevarat dormitor cu o multime de perne si pernute pe post de scaune. Data fiind locatia, pijamaua nu va fi tinuta obligatorie a serii, dar desigur curajoasele pot incerca o vestimentatie adecvata.
Startul se va da la ora 18.00. Pe parcursul celor trei ore, doamnele si domnisoarele vor avea ocazia de a se delecta cu sedinte de machiaj realizate de make-up artisti renumiti si de a afla cele mai noi trucuri de ingrijire faciala. In plus, vor fi organizate tombole cu premii constand in cosmetice de primavara.
In ceea ce priveste accesoriile, toate femeile prezente la eveniment vor primi cate o poseta trendy, vor putea castiga reviste glossy, martisoare inedite si invitatii la cinema. Mai mult decat atat, spectatoarele isi vor confectiona singure bijuterii fantezie la "Atelierul de creatie", sub indrumarea unor artizani talentati.
De pe lista de distractii nu vor lipsi nici filmele bune. Invitatele vor viziona "Dragoste in vremea holerei", in regia lui Mike Newell, si vor avea ocazia de a citi si celebrul roman omonim al lui Gabriel Garcia Marquez.

Cele mai citite

Construcție filosofică

O condiție a vieții izbutite este cunoașterea realității în care se trăiește. Împărtășesc opinia că, printre formele spiritului, filosofiei îi revine să asigure reflecția...

Doi cetățeni ucraineni au fost recuperați de Salvamont și Poliția de Frontieră în Munții Maramureșului

Cei doi cetăţeni ucraineni care au trecut graniţa în România prin Munţii Maramureşului au fost găsiţi de echipa mixtă formată din salvamontişti şi poliţişti...

Dorin Recean, premierul Republicii Moldova: Azi am trecut într-o nouă etapă

Uniunea Europeană a deschis oficial negocierile de aderare cu Republica Moldova. Premierul Dorin Recean: Azi am trecut într-o nouă etapă, care ne apropie semnificativ de...
Ultima oră
Pe aceeași temă