11.5 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSpecialUPDATE. Percheziții în Prahova, într-un dosar de contrabandă cu tutun

UPDATE. Percheziții în Prahova, într-un dosar de contrabandă cu tutun

UPDATE. 38 de persoane au fost duse, miercuri, la audieri în urma unor percheziţii efectuate într-un dosar de producere şi comercializare ilegală de tutun, anchetatorii ridicând şi 250 kg de tutun. 

—-

Polițiștii de investigații criminale din Prahova desfășoară, miercuri dimineața, 11 percheziții la persoane bănuite că ar fi efectuat operațiuni ilegale cu tutun.18 persoane vor fi auduse la audieri, fiind bănuite de obținere, producere și comercializare de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal.

Perchezițiile se desfășoară în municipiul Ploiești și în 3 comune din județul Prahova, la locuințele celor bănuiți și la 2 puncte de lucru ale unei societăți comerciale.

Din cercetări a reieșit că, persoanele vizate ar fi achiziționat tutun, pe care l-ar fi procesat și comercializat fără a respecta normele fiscale în vigoare.

Polițiștii vor pune în aplicare 18 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul poliției, pentru audieri.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

La percheziții participă și jandarmi.

Cele mai citite

Interpol l-a plasat în căutare internațională pe Mohamed Amra, ai cărui complici au ucis doi polițiști

Organizația internațională a poliției, INTERPOL, l-a plasat la rubrica "Wanted persons" ("Persoane căutate") pe Amra Mohamed (30 de ani), arestatul care a fugit de...

Ciolacu, despre creşterile de preţ: Din punctul meu de vedere, nu au niciun fundament economic

Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri, la Constanţa, întrebat despre produsele cărora li s-a micşorat cantitatea şi sunt vândute la acelaşi preţ ca înainte...

Ce spune Mugur Isărescu despre un nou mandat la BNR. Este cel mai longeviv guvernator din lume

Guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, a afirmat miercuri că în cazul în care i se va propune de către Parlament un nou...
Ultima oră
Pe aceeași temă