23.4 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăSpecialPasajul Unirii din Capitală, inundat în urma furtunii

Pasajul Unirii din Capitală, inundat în urma furtunii

Pasajul Unirii din Capitală a fost inundat în urma furtunii care s-a produs duminică dimineaţă, fiind închis circulaţiei rutiere până când reprezentanţii Apa Nova vor scoate apa cu motopompe, au declarat pentru Mediafax reprezentanţii Brigăzii Rutiere.

Ambele sensuri de mers sunt blocate în Pasajul Unirii, după ce sistemul de canalizare nu a mai făcut faţă şi apa s-a acumulat în pasaj.

Până la deschiderea circulaţiei în Pasajul Unirii, şoferii pot circula pe deasupra pasajului sau pot folosi rute alternative. În zona Pasajului Unirii sunt poliţişti rutieri care deviază traficul, a precizat sursa citată.

Reprezentanţii Apa Nova intervin pentru scoaterea apei acumulate în Pasajul Unirii, iar circulaţia, oprită de aproximativ o oră, va fi reluată în 10-15 minute, au mai arătat sursele citate.

Bucureştiul a fost, duminică dimineaţă, sub avertizare cod portocaliu de ploi şi vijelii. Timp de aproximativ o oră, în Capitală a plouat torenţial, au fost descărcări electrice, iar vântul a depăşit la rafală 75-80 de kilometri pe oră, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Cele mai citite

Trei țări europene recunosc statul Palestina, provocând nemulțumirea Israelului

Încă trei țări europene - Spania, Republica Irlanda și Norvegia - au luat decizia să recunoască statul Palestina, provocând nemulțumirea statului Israel. Teoretic, statul Palestina,...

Rusia lovește o cafenea din Harkov

O lovitură aeriană rusă asupra orașului ucrainean Harkov, situat în nord-estul Ucrainei, a distrus miercuri o cafenea, a avariat o clădire rezidențială din apropiere...

“Vrei să fii soția mea?” TJ Miles și Francisca se căsătoresc

Francisca și TJ Miles s-au întors recent dintr-o vacanță de vis de două săptămâni. Artista a încântat fanii publicând prima imagine cu inelul de...
Ultima oră
Pe aceeași temă