Borşul este lichidul tulbure, albicios, cu gust acru şi înţepător cu care acrim ciorbele noastre,
româneşti. Puţini ştiu însă că acest lichid, are efecte terapeutice deosebite, cu condiţia să fie
preparat în mod tradiţional.
Borşul reprezintă un produs natural, care are la bază procesul de fermentaţie a tărâţei. Acest tonic natural conţine multe minerale, complexul de vitamine B şi
multă vitamina C.
Fiind un produs natural, este foarte bogat în enzime. Ingredientul de bază
al borşului sunt tarâţele de grâu care conţin vitamine din grupul B, betacaroten, minerale,
aminoacizi esenţiali şi carbohidraţi.
Borşul Olympia este preparat după o reţetă tradiţională moldovenească, păstrând toate
elementele nutriente şi oferind gustul ciorbelor copilăriei petrecute la bunica.
Nutriţioniştii recomandă cura cu borş pentru revigorarea întregului organism. Borşul este un
excelent remediu împotriva hipertensiunii, artritei, depresiei, varicelor, intoxicaţiei cu alcool
sau tutun, a bolilor hepatice şi renale.
În borş veţi găsi un aliat de nădejde în lupta cu greutatea deoarece stimulează digestia şi arderea grăsimilor. Probioticele din compoziţia sa fac din borş un detoxifiant de nădejde şi un bun protector al colonului.
Borşul combate simptomele intoxicaţiei cu alcool cum ar fi ameţeala, durerea de cap, tremuratul membrelor, senzaţia de vomă, stările de slăbiciune.
Borşul din Tecuci
Povestea fabricii de la Tecuci porneşte din anul 1953. Borşul Olympia se fabrică după o reţetă
tradiţională. În decursul anilor, fabrica Contec din Tecuci, unde se fabrică toate produsele
Olympia, a fost modernizată şi adusă la standarde europene.
Ambalaj pet 1 l
Preţ recomandat: 1,6 lei