22.9 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialO săptămână plină de evenimente în Club Spice

O săptămână plină de evenimente în Club Spice

În prima săptămână din luna decembrie, clubul Spice organizează o serie de concerte şi evenimente de calitate pentru ca bucureştenii să intre în atmosfera de petrecere specifică sărbătorilor de iarnă.

Astfel, marti, de la orele 19.30, în Spice Club se joacă piesa “Tango, Monsieur?”, in regia lui Bogdan Gagu. Această comedie în stilul pieselor bulevardiere franceze, are în centrul ei patru femei convocate la vila aceluiaşi domn, în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră. Trădate în dragoste, cele patru hotărăsc să se răzbune pe Don Juan-ul necredincios.

„Bogdan Gagu, printr-o regie atentă, scrupuloasă şi energică, a pus în scenă un excelent Tango, Monsieur. Piesa a fost transpusă captivant şi plăcut prin prestaţia extraordinară a actorilor(splendide, cele patru protagoniste), care au jonglat cu dezinvoltură cu momentele şi ritmul impuse de regizor”, spunea Aldo lo Castro, autorul piesei.

Joi, 6 decembrie, Benetone organizeaza in clubul Spice un concert caritabil pentru Denis, un baietel de 3 ani, operat de tumora toracica, ce are nevoie de tratament pentru a nu permite bolii sa recidiveze. Invitati sunt Trupa 23. Toti banii biletele de intrare (20 de lei) vor fi donati pentru Denis.

Vineri incepand cu orele 23.00, DIRECTIA 5 revine la Spice şi promite un spectacol de neuitat, iar sambata, TIBI SCOBIOLA BAND, va incanta publicul cu repertoriul lor bine ales, iar solistul va povestesti prin ce emotii trece la Vocea Romaniei.

Cu o vechime de 5 ani pe piata romaneasca, Spice Club si-a facut un renume in randul tinerilor pentru ca este locul unde prietenii isi dau intalnire sa danseze, sa cante, si sa asculte unele dintre cei mai buni artisti si trupe ale momentului.

Spice Club se afla pe Calea Victoriei 21-23 (langa Politia Capitalei), sector 1, Bucuresti. Telefon: 021.312 01.36 / 0766 260 390.

Cele mai citite

Bacalaureat 2024. Astăzi este proba orală la Limba română

Examenul de Bacalaureat 2024 începe în ziua de luni, 17 iunie, prima probă fiind proba orală la Limba și literatura română. Peste 134.000 de candidaţi...

INCREDIBIL. Camionul lui Ilie Bolojan, dispărut din Germania

Încruntatul Ilie Bolojan, vătaful Oradei și al județului Bihor, este de ceva vreme și un Gică Contra al celor de la guvernare, fiind...

Radu Mihaiu, despre alegerile din Sectorul 2: Există secții unde lipsesc voturi, există secții unde se regăsesc voturi în plus

Primarul Radu Mihaiu atrage atenția că, după alegerile din Sectorul 2, "există secții unde lipsesc voturi, dar și mai grav, există secții unde se...
Ultima oră
Pe aceeași temă