22.2 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăSpecialO româncă a câştigat un campionat european de cosit iarba

O româncă a câştigat un campionat european de cosit iarba

Pentru al doilea an consecutiv, o echipă de bihoreni din comuna Roşia a reprezentat România la Campionatul Europei Centrale şi de Est de cosit iarba.

Echipa românească a fost formată din 6 cosaşi, inclusiv o femeie. “La feminin, am luat locul I”, a spus primarul din Roşia, Florin Bonca, scrie ebihoreanul.ro.

Mărioara Lenuţa Morar, o “roşiancă” de nici 40 de ani, este cea care a întrecut toate celelalte 6 femei din concurs, dovedind că e cea mai rapidă la cosit iarba. Fiecare concurent a avut propria parcelă de cosit, fiind câştigători cei care au reuşit să pună primii iarba la pământ.

Totodată, bihoreanul Vasile Morar a câştigat locul 5 la masculin şi a concurat cu alţi 51 de cosaşi. De asemenea, la proba pe echipe, cei şase reprezentanţi ai Bihorului s-au clasat tot pe locul 5.

 

 

 

Cele mai citite

Imediat după alegerile locale se măresc amenzile. Creșterea salariului minim brut implică și creșterea amenzilor

Salariul minim brut crește cu 400 de lei, de la 3300 la 3700 de lei, începând din data de 1 iulie 2024, dar creșterea...

Nicușor Dan a fost consiliat de oamenii lui Plahotniuc și Băsescu

Nicușor Dan mai vrea un mandat de primar al Capitalei pentru încă patru ani, dar se pare că a uitat cam repede că...

Generația de Aur, ultima victorie, cu o Selecționată mondială a Stelelor: 3-2

Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World Stars), pregătită de Jose Mourinho, potrivit rador.ro. Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World...
Ultima oră
Pe aceeași temă