23.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialO nouă gafă marca Mitt Romney: Nu înţeleg de ce nu se...

O nouă gafă marca Mitt Romney: Nu înţeleg de ce nu se pot deschide ferestrele avionului în timpul zborului

Candidatul republican la alegerile prezidenţiale americane, Mitt Romney, a povestit ultima păţanie a soţiei sale într-un avion, scăpând o afirmaţie care a atras atenţia asupra sa: „Nu înţeleg de ce nu se deschid ferestrele avionului în timpul zborului”, potrivit b1.ro.

Soţia sa, Ann, s-a aflat la bordul unui avion unde a izbucnit un incendiu, iar Romney a povestit în cadrul unui bal de caritate că aceasta s-a panicat rău şi ar fi ajutat-o ca geamurile să fi fost deschise.

„Mă bucur că a ajuns în siguranţă la sol. Cred că nici nu ştie cât de îngrijoraţi am fost”, a spus Romney, potrivit LA Times. “Când izbucneşte un incendiu într-un avion, nu ai unde să mergi şi nu poţi lăsa oxigenul din afara navei să intre înăuntru, pentru că ferestrele nu se deschid. Nu ştiu de ce se întâmplă asta. E o adevărată problemă. E foarte periculos”, a continuat republicanul.

“Din fericire, a fost destul oxigen pentru pilot şi copilot, ca să aterizeze în Denver”, a conchis prezidenţiabilul.

Avionul a avut o defecţiune tehnică şi a trebuit să aterizeze de urgenţă.

Experţii spun că, dacă s-ar fi deschis o fereastră, acest lucru ar fi înteţit focul şi ar fi cauzat o depresurizare care ar fi distrus fuzelajul.

Vicepreşedintele Real Estate Associates, William Everitt, a sărit în ajutorul lui Romney declarând că acesta glumea când a declarat acele lucruri. „Practic, el a spus din nou o poveste şi când a afirmat că nu înţelege de ce nu se deschid geamurile avionului s-a uitat la publicul său iar toată lumea a râs”, a declarat acesta pentru TheBlaze.

Cele mai citite

Premierul Ciolacu este primit în Turcia de președintele Erdoğan, unul dintre cei mai influenți lideri din Europa

Premierul României, Marcel Ciolacu, se întâlnește, în Turcia, cu președintele Recep Tayyip Erdoğan, unul dintre cei mai influenți lideri politici din Europa. Premierul Ciolacu și...

Achiziția avioanelor F-35 ar crea locuri de muncă și ar accelera dezvoltarea tehnologică pe 50 de ani

Achiziția avioanelor militare F-35 ar crea locuri de muncă și ar accelera dezvoltarea tehnologică a României pentru următorii 50 de ani, afirmă un comunicat...

Cum să alegi bateria potrivită pentru panoul tău fotovoltaic

Într-o lume unde există o evoluție a energiei regenerabile, cunoașterea elementelor esențiale ale sistemelor fotovoltaice este vitală. Articolul de față evidențiază factorii pe care...
Ultima oră
Pe aceeași temă