16.3 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialO jurnalistă din Craiova, bătută pe stradă de o fostă campioană naţională...

O jurnalistă din Craiova, bătută pe stradă de o fostă campioană naţională la box

O sportivă profesionistă din Craiova, fostă campionă naţională la box, este cercetată de poliţie, după a bătut crunt o ziaristă pe stradă. Sportiva, în vârstă de 20 de ani, a fost deranjată de maşina tinerei, care se defectase în mijlocul străzii. Fără să stea prea mult pe gânduri, sportiva a început să îi aplice jurnalistei exact tratamentul pe care îl aplică adversarilor în ring: a lovit-o cu pumnii până când i-a spart nasul şi i-a scos un dinte, potrivit Romania TV.

Incidentul a avut loc într-un cartier din Craiova. Jurnalista se afla în maşina personală împreună cu o colegă. Maşina s-a defectat în mijlocul străzii, lucru care a scos-o din minţi pe sportiva care a început să dea cu pumnii în stânga şi în dreapta.

“Am avut ghinionul să mi se strice maşina în stradă într-o intersecţie din Craiova (…) Eu încercam să dau telefoane pentru a-mi tracta maşina de acolo, au traversat strada, se pare că nu le-a convenit faptul că mi se stricase maşina tocmai acolo, m-au înjurat, le-am zis să-şi vadă de drumul lor (…) m-a lovit”, a declarat Ana Maria Gîlcă, jurnalist la Oltenia 3 TV.

Victima a sunat la 112 şi a cerut ajutor, iar la vederea poliţiştilor, agresoarea a dispărut. Tânara a fost transportată la spital. Ea a suferit o fractură de piramidă nazală, pentru care va avea nevoie de operaţie. Mai mult victima a rămas şi fără un dinte. Agresoarea a fost dusă la secţie pentru audieri.

“Domnişoara era parcată cu maşina în mijlocul străzii, i-am spus foarte frumos mai la glumă mai la… aici te-ai găsit să-ţi laşi maşina. Prima dată, recunosc că i-am dat o palmă. Nu-mi aduc aminte să-i fi dat la nas, sincer vă spun (…) Era să se facă accident din cauza ei”, a declarat Dora Cristina Mustaţă.

Jurnalista a depus plângere la poliţie, iar sportiva este cercetată pentru loviri şi alte violenţe. Dora Cristina Mustaţă a obţinut titlul de campioană naţională la box în anul 2010. Cariera ei riscă, însă, să aibă de suferit din cauza incidentului în care a fost implicată.

Cele mai citite

Premierul slovac, Robert Fico, este stabil, dar în stare gravă

Premierul slovac, Robert Fico, împușcat acum trei zile, este în continuare în stare gravă, potrivit stirileprotv.ro. Oficialul a fost operat, din nou, vineri. Între timp,...

Tragedie la Marea Neagră! O navă s-a scufundat. Trei persoane sunt date dispărute

Sâmbătă dimineață, o navă sub pavilion tanzanian s-a scufundat în Marea Neagră, la 26 de mile marine de Sf. Gheorghe, anunță Autoritatea Navală Română....

VIDEO. Andreea Marin a dezvăluit secretul prin care își ține soțule aproape: “Construim în continuare”

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu alcătuiesc unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc, evitând expunerea excesivă în mediul public și preferând să-și...
Ultima oră
Pe aceeași temă