14.8 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialUPDATE. O femeie a fost înjunghiată de soțul ei, pe stradă, în...

UPDATE. O femeie a fost înjunghiată de soțul ei, pe stradă, în Ploiești

UPDATE 19:00 – Bărbatul bănuit că şi-a ucis soţia cu mai multe lovituri de cuţit, la Ploieşti, a fost arestat preventiv de Tribunalul Prahova, informează Mediafax. Magistraţii Tribunalului Prahova au emis, luni, mandat de arestare preventivă pe numele lui Bogdan Trandafir, în vârstă de 34 de ani, suspectat că şi-a ucis soţia cu mai multe lovituri de cuţit.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat că bărbatul a fost ridicat, luni, din localitatea Dumbrava, unde stăteau părinţii săi şi unde el şi soţia sa, Simona, au locuit o perioadă împreună cu cei doi copii ai lor. Simona şi Bogdan Trandafir aveau împreună două fetiţe în vârstă de 7, respectiv 12 ani, iar în ultima perioadă relaţia dintre cei doi soţi se deteriorase, femeia plecând de acasă. Cele două fetiţe se află, în prezent, în grija bunicilor materni.

Conform surselor citate, anchetatorii ar fi ridicat din locuinţa din Dumbrava şi cuţitul cu care Bogdan Trandafir şi-ar fi înjunghiat soţia de mai multe ori în piept şi în gât. Potrivit anchetatorilor, principala cauză a crimei ar fi gelozia, în condiţiile în care femeia nu mai locuia împreună cu soţul său şi intenţiona să divorţeze.

O femeie de 31 de ani a fost găsită moartă, pe o stradă din Ploiești, înjunghiată, cel mai probabil, de soțul ei, informează Agerpres.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, luni dimineață, la ora 5.20, a fost primit un apel pe numărul unic de urgență 112, prin care se sesiza faptul că pe o stradă din Ploiești se află o femeie decedată.

Victima este o femeie de 31 de ani care prezenta multiple plăgi înjunghiate la nivelul gâtului și al pieptului. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploiești pentru efectuarea necropsiei.

În urma primelor cercetări efectuate la fața locului s-a stabilit că principalul suspect în acest caz este soțul femeii, un bărbat de 34 de ani, acesta fiind condus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova pentru audieri.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Cele mai citite

Asfaltări din bani publici în curțile votanților PSD la Râmnicu Sărat

În Râmnicu Sărat, Administrația Domeniului Public (ADP) a fost acuzată de practici discutabile în contextul campaniei electorale. Din imaginile surprinse se poate observa...

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, crede că oxigenul este un gaz inflamabil. Nicușor Dan, primarul Capitalei, îl crede

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, politician foarte cunoscut în cadrul USR, susține că oxigenul este un gaz inflamabil. Inclusiv în prospectele unor produse tip...

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...
Ultima oră
Pe aceeași temă