20 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialNoutate pe piaţa uşilor glisante cu ridicare

Noutate pe piaţa uşilor glisante cu ridicare

Uşile fac parte integrantă din spaţiul in care trăim zi de zi şi contribuie decisiv la caracterul, personalitatea si siguranţa acestuia.

De aceea, înainte de a opta pentru un anumit sistem, este bine să ne documentăm in detaliu şi să fim siguri că am făcut cea mai bună alegere.

Experienţa sistemelor de uşi speciale TROCAL PremiDoor a condus la o nouă variantă de uşi glisante cu ridicare, având o lăţime constructivă a cercevelei de 88 mm, PremiDoor 88 completând astfel sistemele deja existente TROCAL 88 +, specifice caselor pasive.

Noul sistem PremiDoor 88 oferă valori maxime si eficienţă optimă. Astfel, se pot executa uşi de până la 2,90 m înălţime (un record) având un coeficient ridicat de transfer termic pe uşă de până la 0,8 W/m²K.

Pierderile de căldură la sistemele TROCAL 88+ şi PremiDoor 88 sunt mai mici cu până la 32% faţă de sistemele convenţionale de uşi şi ferestre.

Uşile glisante PremiDoor 88 se încadrează într-o arhitectură modernă cu suprafeţe vitrate mari, ce permit perspective unice către natură precum şi relaxare totală la interior.

Construcţia robustă permite panouri de sticlă neîntrerupte din podea până la tavan iar deschiderea mare a panourilor de sticlă oferă o apropiere faţă de exterior şi o ambianţă luminoasă deosebită.

PremiDoor 88 se deschide uşor şi comod datorită unui mecanism inovator. Sistemul de feronerie “ridicare – culisare – coborâre” permite o greutate a cercevelei de până la 400 Kg şi în acelaşi timp o manevrare foarte silenţioasă.

Faţă de sistemul anterior PremiDoor 70, noul PremiDoor 88 are un sistem de etanşare inovator cu mai multe rânduri de garnituri. Acest lucru oferă o excelentă impermeabilitate la apă şi la vânt şi o protecţie deosebită la zgomot.

Alte avantaje constau în faptul că se pot vopsi la exterior în orice culoare datorită placării de aluminiu şi, deasemenea, se poate monta pachet de geam termoizolant cu patru sticle.

Profilele PVC PremiDoor 88 sunt fabricate cu ajutorul tehnologiei de ultimă generaţie ce permite folosirea aditivilor Calciu – Zinc în compoziţia profilelor şi astfel suprafaţa exterioară este mult mai rezistentă si uşor de curaţat.

PremiDoor 88, ca şi toate celelalte sisteme Profine, este complet reciclabil, datorită formulei ecologice Calciu – Zinc, având certificare GreenLine de produs reciclabil, ecologic.

 

Cele mai citite

Când începe termenul de preaviz?

Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) din România a emis o decizie care stabilește când începe termenul de preaviz, anunță o știre publicată...

Poliția ungară l-a arestat pe căpitanul unei nave implicată într-o coliziune pe Dunăre

Poliţia ungară a anunţat luni că l-a arestat pe căpitanul unei nave de croazieră sub pavilion elveţian implicată într-o coliziune pe Dunăre cu o...

Cum să alegi bateria potrivită pentru panoul tău fotovoltaic

Într-o lume unde există o evoluție a energiei regenerabile, cunoașterea elementelor esențiale ale sistemelor fotovoltaice este vitală. Articolul de față evidențiază factorii pe care...
Ultima oră
Pe aceeași temă