23.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialMonica Pop: Nu am săvârșit niciun abuz în serviciu. Nu este adevărat

Monica Pop: Nu am săvârșit niciun abuz în serviciu. Nu este adevărat

Managerul Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice, Monica Pop, a declarat că nu a săvârșit niciun abuz în serviciu, precizând că are și o decizie de la Agenția Națională de Integritate conform căreia nu este incompatibilă, informează Agerpres.

"Nu este niciun abuz în serviciu, de niciun fel. Am de la ANI hârtie că nu este nicio incompatibilitate, care este pusă la dosar (hârtia — n.r.). Toate reclamațiile pornesc de la o asistentă care ne-a făcut vreo 500 de procese și ei știu foarte bine. Primăria nu s-a constituit în niciun fel de parte civilă. Nimic. Nu este adevărat", a subliniat Monica Pop.

Ea a menționat că Primăria a avut mereu reprezentant în Consiliul de Administrație al spitalului. "Totdeauna reprezentantul Primăriei a fost în Consiliul de Administrație. Nu am luat hotărâri fără el. Nu este niciun fel de altă problemă. Nu am văzut încă dosarul, o să îl văd", a mai spus Monica Pop.

Monica Pop, manager al Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București, este urmărită penal de procurorii Direcției Naționale Anticorupție, fiind acuzată de abuz în serviciu și conflict de interese, conform unui comunicat al DNA.



Citește și: Managerul Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice, Monica Pop, este urmărită penal de procurorii DNA

Managerul Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București, Monica Pop, este urmărită penal de procurorii Direcției Naționale Anticorupție fiind acuzată de abuz în serviciu și conflict de interese.



 

Cele mai citite

Erdogan a decretat doliu național după moartea președintelui iranian Ebrahim Raisi

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a decretat luni o zi de doliu naţional după moartea preşedintelui iranian Ebrahim Raisi într-un accident de elicopter, relatează...

Criterii pentru alegerea unor ochelari de soare de calitate

Știai că sănătatea ochilor tăi depinde în mare măsură de calitatea ochelarilor de soare pe care îi porți? Niciun accesoriu de modă nu-și justifică...

Defecțiune la metrou, ce afectează intervalul de timp la care sosesc trenurile

Circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 2 Berceni - Tudor Arghezi se desfăşoară momentan la un interval de 6 minute, din cauza unor defecţiuni...
Ultima oră
Pe aceeași temă