13.5 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăSpecialMeciul-vedetă al serii de Liga Campionilor: Inter - Tottenham 4-3

Meciul-vedetă al serii de Liga Campionilor: Inter – Tottenham 4-3

Cel mai spectaculos joc al serii de miercuri în Liga Campionilor a fost, fără îndoială, Inter-Tottenham, 4-3, după ce la pauză italienii antrenaţi de Rafa Benitez conduceau cu un zdrobitor 4-0.

Eto’o şi compania au început perfect meciul, camerunezul pasînd inteligent pentru finalizarea superbă din minutul 2 a căpitanului Zanetti.După ceva mai mult de 10 minute era deja 3-0 pentru campioana Europei, Eto’o punctând din penaly – fază la care portarul londonezilor, Gomes, a văzut cartonaşul roşu -, iar Stankovici din apropierea careului.

Până la pauză, meciul a fost total la discreţia milanezilor, care au mai punctat doar o dată, prin acelaşi impecabil Eto’o, în minutul 35, deşi puteau să ducă scorul la proporţii incredibile.

A doua repriză i-a găsit însă mult mai motivaţi pe englezi. Şi, pe fondul unei delăsari a gazdelor, a ieşit la rampă fenomenalul galez Gareth Bale.

Utilizat de Harry Redknapp mijlocaş stânga, Bale i-a depăşit net pe Maicon şi Zanetti, şi a reuşit două goluri aproape identice, prin curse impecabile finalizate la colţul lung, în minutele 52 şi 90.

Când a mai înscris încă o dată în primul minut de prelungire, italienii au înţeles că trebuie să-l marcheze cu cel puţin doi jucători.

Oricum, timpul expirase. Totuşi, Tottenham se poate consola cu faptul că a marcat trei goluri în inferioritate numerică şi că i-a făcut pe cei de la Inter să tremure câteva zeci de secunde pe finalul partidei.

Rezultatele complete ale serii:

Grupa A

Internazionale – Tottenham 4-3
(Zanetti 2, Eto’o 11 pen, 35, Stankovici 14 – Bale 52, 90, 90+1)

Twente – Werder Bremen 1-1
(Janssen 75 – Arnautovici 80)

Grupa B

Schalke – Hapoel Tel Aviv 3-1
(Raul 3, 58, Jurado 68 – Schechter 90)

Lyon – Benfica 2-0
(Briand 22, Lopez 52)

Grupa C

Manchester Utd – Bursaspor 1-0

(Nani 7)

Rangers – Valencia 1-1

(Edu 34 – Edu autogol 46)

Grupa D

Barcelona – Copenhaga 2-0
(Messi 19, 90)

Panathinaikos – Rubin Kazan 0-0

Cele mai citite

Reuniunea partidelor de extremă dreapta de la Madrid: 9 iunie o zi de eliberare și de speranță

Javier Milei, Giorgia Meloni și Marine Le Pen au participat duminica trecută la reuniunea liderilor de extremă dreapta din europa care a avut loc...

Reuniunea partidelor de extremă dreapta de la Madrid: 9 iunie o zi de eliberare și de speranță

Javier Milei, Giorgia Meloni și Marine Le Pen au participat duminica trecută la reuniunea liderilor de extremă dreapta din europa care a avut loc...

Israelul face un abuz grav asupra Associated Press: i-a închis transmisiunea în direct a acesteia pe tema evenimentelor din Fâşia Gaza

Associated Press a anunţat că oficiali israelieni au confiscat o cameră video şi echipament de emisie aparţinând agenţiei de presă şi au închis transmisiunea...
Ultima oră
Pe aceeași temă