18 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialMaguay susţine DreamHack Bucureşti 2013

Maguay susţine DreamHack Bucureşti 2013

Cea de-a doua ediţie a evenimentului anual DreamHack Bucureşti, organizată  de Computer Games în această toamnă, se bucură de susţinerea companiei Maguay, producător autohton de tehnică de calcul.

Recunoscut la nivel internaţional ca fiind unul dintre cele mai importante evenimente de gaming, DreamHack reuneşte cei mai buni jucători profesionişti în cadrul turneelor şi competiţiilor de sport electronic.

„Participarea Maguay la DreamHack, în calitate de partener oficial şi producător al sistemelor de gaming folosite de organizatori, reia o temă mai veche – sistemele de gaming Maguay. Câştigătoare a nenumărate premii în presa de specialitate, sistemele GamePower au fost inclusiv alegerea cititorilor revistei CHIP, în topul anual întocmit de aceasta.

Toată expertiza acumulată în cei peste 20 ani de activitate în domeniul serverelor şi staţiilor grafice de înaltă performanţă se regăseşte acum în produsele de tip laptop şi desktop pe care compania românească Maguay le dezvoltă pentru gaming.” a declarat Corvin Gabriel Pughin, director comercial Maguay.

În cadrul evenimentului, Maguay va prezenta, alături de linia de gaming actuală – care include cele mai puternice laptopuri de gaming din lume – un sistem de gaming prototip, din clasa All-in-One.

Mai mult, participanţii care vor păşi pragul standului Maguay vor putea câştiga un MyWay H1101x, „cel mai mic şi mai puternic ultraportabil de gaming de pe planetă”. Deasemenea, în perioada 6-14 sept., toţi participanţii DreamHack Bucureşti 2013 au 500 lei reducere la ultraportabilul de gaming MyWay H1101x.

 

Cele mai citite

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...

Burduja își face campanie pe motocicletă. “Este adevăratul candidat al dreptei”, susține Ciucă

Sebastian Burduja, candidatul PNL la funcția de primar general al Capitalei, apare în câteva fotografii în postură de motociclist, aceste imagini fiind postate chiar...

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...
Ultima oră
Pe aceeași temă