25.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialLuptătorul K1 Florin Ilie, prins de polițiști, după ce a lovit un...

Luptătorul K1 Florin Ilie, prins de polițiști, după ce a lovit un agent

Luptătorul K1 Florin Ilie a fost prins de polițiști, miercuri, la Timișoara, după ce a refuzat să oprească mașina în care se afla, conform Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Ionuţ Bocancea, a declarat că polițiștii au tras un foc de avertisment pentru prinderea luptătorului K1 Florin Ilie care fugise de agenţii care au vrut să îl oprească în trafic pentru un control de rutină.

"Un echipaj de Poliţie a vrut să îl oprească pe Florin Ilie cu un semnal regulamentar. Acesta nu a oprit, astfel că echipajul a pornit în urmărirea lui. Pe Calea Girocului (cartier situat în sudul municipiului Timişoara – n.r.) cel urmărit a oprit maşina şi a fugit printre blocuri. Unul dintre poliţiştii din echipaj l-a ajuns din urmă, fiind lovit în zona feţei de cel pe care îl urmărea. Colegul a tras un foc de avertizare în aer şi a cerut intervenţia trupelor speciale", a declarat Bocancea.

Potrivit sursei citate, luptătorul K1 a fost prins, în final, apoi a fost dus la sediul Poliţiei Timiş, unde urmează să fie audiat.

În 2012, Florin Ilie a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Timişoara la trei ani de închisoare cu suspendare şi plata de daune morale de 12.000 de euro, după ce a bătut un bărbat din Timişoara.

Cele mai citite

Descoperă beneficiile consumului de produse artizanale

Într-o lume dominată de producția industrială și de alimentele procesate, produsele artizanale reprezintă o răsplată pentru cei care apreciază gustul autentic, calitatea superioară și...

Momente emoționante pe Anfield! Jurgen Klopp s-a despărțit de FC Liverpool cu o victorie

FC Liverpool a câştigat cu scorul de 2-0 în faţa lui Wolverhampton și a terminat pe poziția a treia în Premier League. La ultimul...

Cum să alegi o florărie online de încredere și să te bucuri de servicii de calitate 

În lumea digitală de astăzi, alegerea unei florării online de încredere poate fi o provocare. Cu o mulțime de opțiuni disponibile, cum vei putea...
Ultima oră
Pe aceeași temă