32.1 C
București
sâmbătă, 1 iunie 2024
AcasăSpecialLiberali prahoveni protestează la sediul central al PNL

Liberali prahoveni protestează la sediul central al PNL

Aproximativ 50 de membri ai Organizaţiei PNL Prahova protestează, luni, în faţa sediului central al Partidului Naţional Liberal şi solicită organizarea de alegeri statutare la nivelul organizaţiei judeţene şi municipale, informează Agerpres.

Liberalii prahoveni poartă afişe cu mesaje precum “Revoluţia Bunului simţ – Da, Revoluţia bunului plac – Nu”, “Lideri aleşi de noi – Nu păpuşi numite de voi – Da”, “Băsescu diferit de Antonescu ?!?”, “Vrem partid liber”.

Ei au afirmat că au transmis mai multe mesaje la centru pentru a critica modul în care a fost numită conducerea interimară la Prahova, însă nu au primit niciun răspuns, motiv pentru care au venit la sediul central.

“A fost numită o conducere interimară, într-un mod pe care eu nu l-am văzut nici la comunişti şi să se intre cât mai repede în legalitate”, a spus un protestatar.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, i-a invitat la discuţii pe protestatari.

“La Prahova situaţia se va rezolva prin decizii conform statutului. Ea este pe ordinea de zi a viitorului Consiliu naţional executiv. (…) La Prahova căutăm o soluţie ca să avem o organizaţie care să se bată cu PDL şi cu doamna Anastase. Nu care face jocurile doamnei Anastase. Asta consider eu de bun simţ”, a spus Antonescu.

Cele mai citite

Zelenski participă în Singapore la conferinţa Shangri-La Dialogue. Ce va discuta cu Lloyd Austin

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a ajuns sâmbătă în Singapore pentru conferinţa Shangri-La Dialogue, unde se va întâlni cu secretarul american al apărării Lloyd Austin,...

Maia Sandu, mesaj după finala “Românii au talent”. “Aţi făcut Moldova mândră!”

Ediția din acest e show-ului "Românii au talent" a fost câștigată de Cristian Ciaușu, tânărul cu naiul. Următoarele locuri au fost ocupate de Ana...

Un bărbat de 45 de ani din Republica Moldova a produs o evaziune fiscală de peste 500000 de euro din vânzarea de bere

Un bărbat de 45 de ani din Republica Moldova este cercetat de poliţişti pentru evaziune fiscală cu un prejudiciu de 2,6 milioane de lei....
Ultima oră
Pe aceeași temă