18.7 C
București
vineri, 14 iunie 2024
AcasăSpecialLăcătuş laudă echipa lui Reghecampf : „Va domina şi sezonul următor!“

Lăcătuş laudă echipa lui Reghecampf : „Va domina şi sezonul următor!“

Steaua a cucerit a şasea Supercupă a României din istorie, după ce a trecut cu 3-0 de Petrolul Ploieşti. În faţa a 30.000 de spectatori, trupa lui Reghecampf a rezolvat soarta meciului încă din prima repriză, la finalul căreia „roş-albaştrii“ conduceau cu 3-0, după golurile marcate de Nikolic, în minutul 22, Szukala, min. 32, şi Pintilii, în minutul 42.

Prahovenii au evoluat în 10 oameni după eliminarea lui Manasse, în minutul 28. Legenda Stelei, Marius Lăcătuş, a anticipat această victorie a ”roş-albaş­trilor” şi anunţă un nou sezon dominat de echipa din Ghencea, însă are mari dubii în privinţa numărului de echipe care vor reuşi să termine campionatul.

”Am spus înainte de meci că Steaua este favorită şi eram sigur că va câştiga, ţinând cont şi de absenţele din lotul Petrolului. În momentul în care ploieş­tenii au rămas în 10 oameni nu s-a mai pus problema învin­gătoarei. Mă uit la campionatul românesc şi mă întreb câte echipe vor termina sezonul la câte probleme sunt. Se poate să nu se termine campionatul cu toate echipele. Steaua va ­domina şi sezonul următor, pentru că nu văd câte echipe vor putea face faţă. În lupta pentru cupele europene sunt câteva echipe care au bani. O contracandidată la titlu ar putea fi CFR. Clujenii investeau mult în jucători, e adevărat că în acest an nu s-a mai investit aşa mult. Ei au vândut foarte mult”, a declarat Lăcătuş la Sport Total FM.

Nici un transfer până la debutul sezonului

La finalul întâlnirii de pe Arena Naţională, Laurenţiu Reghe­campf a anunţat ca Steaua nu va mai aduce nici un jucător, el ­fiind mulţumit de lotul actual: ”Nu mai vreau nici un jucător, sunt mulţumit cu ceea ce avem, fotbaliştii fac faţă la obiectivele pe care ni le-am propus”, a de­clarat tehnicianul în cadrul conferinţei de presă.

Marius Lăcătuş este şi el de părere că Steaua are un lot foarte valoros, având toate posturile acoperite. Acesta a mai spus că e nevoie de răbdare cu Piovaccari, atacantul adus să îl inlocuiască pe Raul Rusescu. Nu trebuie neglijaţi nici jucătorii tineri, ­care oricând pot intra şi pot oferi o surpriză frumoasă. ”Rămâne de văzut cum va juca Piovaccari, este prea devreme să ne putem exprima o părere. Calităţile tehnice le poţi observa şi în 20-30 de minute. Din datele pe care le are în Serie B, se zice că e destul de bun. Să vedem dacă îl va putea înlocui cu succes pe Rusescu. Steaua are un lot foarte bun, sunt acoperiţi pe toate posturile, cu jucători de valoare. Au şi mulţi jucători tineri, care îşi aşteaptă rândul. Când ei vor beneficia de încredere, evoluţiile lor pot creşte. Ei trebuie să fie pregătiţi în orice moment să intre în teren şi să dea tot ce e mai bun”, a mai spus „Fiara” la Sport Total FM.

Cele mai citite

NEWS ALERT. Cod roșu de furtună în București și judeţele Ialomiţa, Călăraşi şi Ilfov

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis joi seara avertizări cod roşu de furtună pentru municipiul Bucureşti şi în localităţi din judeţele Ialomiţa, Călăraşi şi...

NEWS ALERT. Cod roșu de furtună în București și judeţele Ialomiţa, Călăraşi şi Ilfov

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis joi seara avertizări cod roşu de furtună pentru municipiul Bucureşti şi în localităţi din judeţele Ialomiţa, Călăraşi şi...

Șoșoacă a leșinat după ce ar fi înghițit un jandarm de la brută(rie) care i-a căzut greu

Ilustrație: Marian Avramescu Serviciul de Ambulanță și SMURD au fost apelate să intervină, după ce senatoarea cu potențial de europarlamentar și cu SOS, dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă