13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialLăcătuş a demisionat. Olăroiu refuză Steaua

Lăcătuş a demisionat. Olăroiu refuză Steaua

Antrenorul echipei de fotbal Steaua Bucureşti, Marius Lăcătuş, a demisionat din funcţie, luni, după ce formaţia la care s-a consacrat ca fotbalist a pierdut duminică seara pe teren propriu, scor 0-3, în faţa lui FC Braşov, în etapa a 20-a a primei divizii, anunţă Sport.ro.

Favoritul lui Gigi Becali la funcţia de antrenor al Stelei, Cosmin Olăroiu, a anunţat că nu ia în calcul eventuala revenire în Ghencea. Cel puţin nu va veni la echipă în vară, aşa cum îşi doreşte patronul “roş-albaştrilor”.

Într-o intervenţie telefonică la GSP TV, Cosmin Olăroiu a declarat: “Respect clubul Steaua foarte mult. Am avut o perioadă extraordinară acolo, dar nu voi veni acum. Am motivele mele, pe care nu le fac publice. Eu nu cred că-i problemă de antrenor la Steaua. Am puncte de vedere diferite cu cele ale lui Gigi Becali, iar în viitorul apropiat sigur nu vin la Steaua”.

În urma înfrângerii de la Braşov, Steaua se află pe locul 6, la 13 puncte de liderul campionatului, Oţelul Galaţi.

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat că, în acest condiţii, echipa din Ghencea mai poate spera doar să ocupe locul 2 la finalul campionatului.

“Cred că Lăcătuş va pleca! Ne strângem mâna şi va rămâne Caramarin!”, a declarat pentru GSP finanţatorul Stelei, Gigi Becali, încă din prima repriză a meciului cu FC Braşov, la scorul de 0-1.

Precedenta înfrângere a Stelei la trei goluri diferenţă în campionat, pe teren propriu, a fost în 1999, scor 1 la 4 în meciul cu Petrolul Ploieşti.

Cele mai citite

Impostura snoabă și propaganda veselă

Obsesia multor snobi care ce îmbogățesc peste măsură este să devină artiști prin intermediul banilor. Întâi își tot dichisesc și bibilesc casa de un...

Miniștrii de externe sprijină Ucraina, definesc prioritățile Consiliului Europei și adoptă un tratat privind inteligența artificială

În contextul în care Consiliul Europei împlinește 75 de ani, miniștrii afacerilor externe din cele 46 de state membre ale Consiliului Europei s-au reunit...

Iohannis a numit-o pe Monica-Cecilia Sitaru ambasadoarea României în 11 țări africane

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 17 mai 2024, un decret prin care Monica-Cecilia Sitaru, ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Republica...
Ultima oră
Pe aceeași temă