31.9 C
București
vineri, 7 iunie 2024
AcasăSpecialKremlinul dezminte: Berlusconi nu va primi paşaport rusesc

Kremlinul dezminte: Berlusconi nu va primi paşaport rusesc

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui Vladimir Putin a dezminţit zvonurile din presă că Rusia i-ar putea acorda un paşaport rusesc fostului premier italian, Silvio Berlusconi, informează Mediafax.

De altfel, chiar şi Silvio Berlusconi a dezminţit luni aceste zvonuri, potrivit cărora Rusia i-ar putea oferi mijloace să fugă de problemele sale cu justiţia italiană.

Putin şi Berlusconi, care se cunosc de mai mult timp, au cinat împreună luni, la Roma, unde se află preşedintele rus, care a venit să-i facă o vizită lui Papa Francisc.

Il Cavaliere a fost condamnat definitiv, în august, la patru ani de închisoare – dintre care trei beneficiază de o amnistie – pentru fraudă fiscală.

De asemenea, el a fost condamnat la şapte ani de închisoare, în iunie, pentru trafic de influenţă şi sex cu o prostituată minoră, o pedeapsă suspendată, deoarece a făcut apel.

În septembrie, în cadrul unui forum internaţional în Rusia, Putin i-a luat apărarea lui Berlusconi, afirmând că, “dacă ar fi fost homosexual, nimeni nu s-ar fi luat de el”.

 

Cele mai citite

Instituțiile acreditate să realizeze sondaje la ieșirea de la urne duminică

Biroul Electoral Central (BEC) a acreditat mai multe institute pentru a realiza, la nivel naţional, sondaje de opinie la ieşirea de la urne (exit-poll)...

Un low cost moldovenesc a operat primul zbor direct Otopeni – New York, după 20 de ani. TAROM nu poate să viseze la așa...

Astăzi a decolat, după 20 de ani, prima cursă directă Otopeni New York, dar nu cu TAROM, ci cu o companie low cost din...

Câștigătoarea EURO 2024 va pleca acasă cu 28 de milioane de euro. Suma pe care o are garantată România

Naționalele care vor lua startul la Campionatul European din Germania vor împărţi un fond de premiere de 331 milioane euro. Câștigătoarea va primi 28,25...
Ultima oră
Pe aceeași temă