12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialKremlin: Preşedintele Vladimir Putin nu a iniţiat niciodată o cursă de înarmare...

Kremlin: Preşedintele Vladimir Putin nu a iniţiat niciodată o cursă de înarmare nucleară

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, nu a iniţiat niciodată o cursă de înarmare, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dimitri Peskov, după ce republicanul Donald Trump şi-a anunţat planurile de consolidare a arsenalului nuclear al Statelor Unite, notează News.ro.

Preşedintele Putin a apreciat că nu este nimic surprinzător şi consideră că este absolut normală declaraţia miliardarului republican privind consolidarea arsenalului nuclear al Statelor Unite. Mai mult, liderul rus a considerat că această declaraţie este în concordanţă cu promisiunile pe care preşedintele-ales le-a făcut în campania electorală.

Republicanul Donald Trump a îndemnat ”să fie o cursă a înarmării”, răspunzând unei solicitări de a oferi clarificări despre mesaju în care a îndemnat la o extindere a capacităţilor nucleare ale Statelor Unite, precizează sursa citată.

 

Cele mai citite

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...
Ultima oră
Pe aceeași temă