17.8 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecialINTERCEPTĂRI. Culisele întâlnirii dintre Vlasov-Ponta-Pivniceru: ”Am primit undă verde de la omul...

INTERCEPTĂRI. Culisele întâlnirii dintre Vlasov-Ponta-Pivniceru: ”Am primit undă verde de la omul numărul unu: Victor”

În rechizitoriul procurorilor DNA de trimitere în judecată a fostului șef al Camerei de Comerț pentru dare de mită au apărut numele mai multor politicieni, printre care Victor Ponta, Mona Pivniceru, Crin Antonescu și Alina Gorghiu. 

Vlasov a făcut mai multe demersuri pentru a obține semnăturile și sprijinul respectivilor politicieni pentru proiectul legislativ privind Registrul Comerțului. 

Citește și: INTERCEPTĂRI INCENDIARE: Ponta, Gorghiu, Antonescu, în dosarul lui Vlasov. ”Am discutat ieri cu premierul și cu doamna ministru. Și-mi dau Registrul”

Astfel, Vlasov chiar i-a promis unui deputat, la cererea acestuia, că îl va numi în funcția de arbitru în cadrul Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României.

În perioada în care s-au desfășurat faptele, Mona Pivniceru era ministrul Justiției și Crin Antonescu și Victor Ponta formaseră alianța USL. 

Citește și: INTERCEPTĂRI în dosarul lui Vlasov: ”Crin a zis că îmi dă registrul”

Cum s-a petrecut întâlnirea dintre Mihail Vlasov, Ponta și Mona Pivniceru

VLASOV MIHAIL: Am, am primit undă verde să încep, să fac tot ce cred de cuviinţă, spre a capacita energii, oameni şi tot absolut, ca să luăm Registrul. Chiar de la omul numărul unu! De la VICTOR.

VASILE BAR: Da?

VLASOV MIHAIL: Da!

VASILE BAR: Foarte bine!

VLASOV MIHAIL: Am fost, am fost cu MONA la el.

VASILE BAR: Îhî!

VLASOV MIHAIL: Şi MONA i-a zis că a apărut nu ştiu ce în ziar…

VASILE BAR: Îhî!

VLASOV MIHAIL: Despre faptul că trebuie să-mi dea mie Registrul. A zis că a apărut undeva într-un ziar ceva.

VASILE BAR: Da, da, da!

VLASOV MIHAIL: Eu nu ştiu, dar a zis ea.

VASILE BAR: M-a sunat şi pe mine o ziaristă ieri, de la, de la, când veneam spre casă, din BISTRIŢA: ,,E adevărat că vreţi să luaţi Registrul?”, mă sună.

VLASOV MIHAIL: Mai stăm!

VASILE BAR: Măi, deocamdată nimic!

VLASOV MIHAIL: Şi a zis c-a apărut şi că ea trebuie să-i spună lui că: ,, Ea este prietenă cu mine de treizeci de ani şi că ea ştie, că asta-i lupta mea şi că ea nu poate să se opună la chestia asta.” Înţelegi?

VASILE BAR: Îhî!

VLASOV MIHAIL: Şi el a zis că: ,,Nici eu…şi eu sunt pentru. Aşa că domnul preşedinte, ştiţi dumneavoastră, ştiţi de data trecută când am obţinut trei sute cinzeci şi opt de voturi.” C-am obţinut şi cu aprobarea, el şi cu…

VASILE BAR: Da, da, da!

VLASOV MIHAIL: Pentru campania lor şi aşa mai depa… Ştii? Înţeleg ce spun!

VASILE BAR: Da, da, da, da!

VLASOV MIHAIL: Da! Şi a zis: ,,Dumneavoastră ştiţi ce aveţi de făcut. Începeţi demersurile pentru ca să capacitaţi lumea.”

VASILE BAR: Îhî!

VLASOV MIHAIL: ,, Eu sunt pentru ca să…”Ştii?

VASILE BAR: Da! Da! Da!

VLASOV MIHAIL: Adică avem undă verde, asta vreau să-ţi zic.

VASILE BAR: Îhî!”.

Cele mai citite

Isărescu: Când datoria depăşeşte 50%, trebuie luate măsuri

Guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, a afirmat că, atunci când datoria depăşeşte 50% din PIB trebuie luate măsuri. Mugur Isărescu a fost întrebat,...

Dintre atâția ciocoflenderi politruci îngrijorați de soarta lui Piersic, în campanie, care va rămâne Buză umflată?

Ilustrație: Marian Avramescu Starea de sănătate a actorului Florin Piersic a devenit subiect arzător pentru ciocoflenderii aflați la putere, în aceste timpuri de campanie...

Trafic de droguri la Constanța. O persoană a fost reținută

La data de 14 mai 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au luat măsura...
Ultima oră
Pe aceeași temă