16.1 C
București
joi, 30 mai 2024
AcasăSpecialINCREDIBIL. Un iluzionist britanic merge pe apele Tamisei

INCREDIBIL. Un iluzionist britanic merge pe apele Tamisei

Magicianul, pe numele său real Steve Frayne, a traversat râul Tamisa fără să se afle pe un pod, potrivit cotidianului britanic Daily Mail.

Tânărul în vârstă de 28 de ani şi-a planificat scamatoria în scopul de a-şi promova noul show TV- Dynamo: Magician Impossible. Acesta a reuşit să traverseze jumătate din distanţa care desparte malurile râului înainte să fie oprit de un echipaj al Poliţiei Fluviale londoneze.

Mulţimea de spectatori privea uimită de pe podul Westminster cum cunoscutul iluzionist se îndrepta cu paşi mărunţi dar siguri înspre Casa Parlamentului.

Frayne şi-a făcut un renume în rândul celebrităţilor, între fanii săi numărându-se Jay-Z, Coldplay, Will Smith, Busta Rhymes şi Paris Hilton.

De curând acesta l-a făcut să leviteze pe Matt Lucas, starul concursului Little Britain, înainte de un concert live şi a transformat bilete de loterie în bani cash în faţa lui Robbie Williams.

 

Cele mai citite

Au început deliberările cu cei 12 jurați în procesul penal al lui Donald Trump

Cei 12 jurați în procesul penal al lui Donald Trump la New York deliberează miercuri pentru a ajunge la un verdict istoric care ar...

Andreea Pora, editorial: Marile necunoscute din dosarul generalilor SRI

Andreea Pora ridică semne de întrebare cu privire la linșajul mediatic și arată cum Realitatea Tv patronată de Maricel Păcuraru are legatura cu dosarul...

Generalul israelian Yair Golan este noul şef al Partidului Laburist din Israel

Fostul general Yair Golan a fost ales marţi în funcţia de şef al Partidului Laburist din Israel, în timp ce această formaţiune de stânga,...
Ultima oră
Pe aceeași temă