39.1 C
București
vineri, 12 iulie 2024
AcasăSpecialIncendiul din Colectiv – relatat în regim de Breaking News de media...

Incendiul din Colectiv – relatat în regim de Breaking News de media internațională

Agențiile de presă și câteva canale internaționale de televiziune relatează, în ultimele 12 ore, în regim de Breaking News, despre incendiul din București.

CNN a transmis toată noaptea, în regim de Breaking News, cu relatări actualizate. Reporterul Pro TV Paul Angelescu a intrat în direct și a relatat pentru canalul internațional. Site-ul CNN a subliniat că incendiul din România este cel mai grav eveniment de acest gen din ultimii ani, după tragedia din Santa Maria Brazilia din 2013, când au fost 235 de victime, informează Pro TV.

Agenția Reuters a transmis că incendiul a izbucnit în timpul unui concert rock și că organizatorii anunțaseră, înainte de spectacol, că va avea loc și un show pirotehnic. Reuters amintește că artificiile au fost cauza altor două tragedii: incendiul din Brazilia, din 2013 și unul din Rusia, din 2009, când au fost 156 de victime.

Tragedia din București mai este relatată de agențiile Associated Press și France Presse.

Site-urile altor două televiziuni importante – BBC și Sky News – au avut pe prima pagină evenimentul dramatic de la clubul Colectiv din București.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă