29 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSpecialIncendiul din Colectiv. Lista companiilor care și-au oferit ajutorul victimelor și familiilor...

Incendiul din Colectiv. Lista companiilor care și-au oferit ajutorul victimelor și familiilor lor

Mai multe companii și-au anunțat ajutorul pentru victime din clubul Colectiv și pentru familiile lor. 

Astfel, Uber Bucharest oferă transport gratuit de la centrele de donare, Medlife ofera tratament în regim de ambulatoriu in Life Memorial Hospital, iar Farmacia Materna ofera produse pentru vindecarea plagilor arse.  De asemenea, SKAL International Romania a reusit sa mobilizeze cinci hoteluri din Bucuresti pentru a oferi cazare gratuita famililor din provincie pentru a fi alaturi de cei dragi, Vola.ro – Bilete Avion suporta integral costurile biletelor de avion pentru rudele de gradul I si II ale celor decedati care se afla in afara tarii, iar Istt Tratamentul Traumei ofera consiliere psihologica.

Citește și: INCENDIUL din clubul Colectiv din București. Trei zile de doliu național, în memoria celor 27 de morți. Patru persoane, neidentificate. Oamenii ies în stradă. NOI IMAGINI

27 de persoane au murit, vineri seară, în timpul lansării unui album al trupei Goodbye to Gravity, în clubul bucureștean Colectiv, când a izbucnit un incendiu. Printre morți, se află și cei doi chitariști ai formației. Guvernul a decretat trei zile de doliu național, iar Parchetul General a început investigația. Oamenii au anunțat,pe Facebook, că duminică vor ieși în stradă, într-un marș al tăcerii, în memoria victimelor. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă