18.9 C
București
joi, 30 mai 2024
AcasăSpecialINCENDIU puternic într-un bloc din cartierul Rahova

INCENDIU puternic într-un bloc din cartierul Rahova

Momente de panică noaptea trecută printre locatarii unui bloc de 10 etaje din cartierul Rahova. Un incendiu puternic a izbucnit într-un apartament de la etajul 7 unde locuiau o bătrână şi fiul ei. Bărbatul s-a ales cu arsuri pe jumătatate din suprafaţa corpului, iar mama lui şi un vecin s-au intoxicat cu fum şi au avut nevoie de îngrijiri medicale, informează Realitatea.net.

Speriaţi că focul s-ar putea extinde, oamenii din bloc au ieşit în grabă în strada şi au sunat la 112. La faţa locului s-au deplasat mai multe autospeciale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

“Noi dormeam şi am auzit gălăgie în stradă şi geamul deschis şi m-am uitat când am văzut că ardea. N-am fost sigură că este de la ea sau nu”, a spus unul dintre locatari. “Am acţionat cu şapte autospeciale de diverse tipuri de stingere cu apă, ambulanţe, a fost dificil pentru că a trebuit să evacuăm pe cetăţenii de la nivelul superior”, a spus Cornel Dumitrescu, din cadrul ISU Bucureşti.

“Din incendiul din apartament a rezultat o victimă cu arsuri pe o suprafaţă de 50 % din corp, care a fost transportată cu un echipaj de terapie intensivă cu medic la spitalul de arşi”, a declarat medicul SMURD, Camelia Fieraru.
Alte două persoane s-au intoxicat cu fum şi au fost transportate la Spitalul Universitar din Capitală pentru a primi îngrijiri medicale.

Pentru a elimina orice pericol de explozie, o echipă de la firma de gaze a oprit alimentarea în zonă. O anchetă a fost deschisă în acest caz pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii incendiului.

Cele mai citite

Putin avertizează Occidentul „să nu se joace cu focul” permițând Ucrainei să folosească armele primite în atacuri în interiorul Rusiei

Preşedintele rus Vladimir Putin a avertizat marţi Occidentul că membrii NATO din Europa se joacă cu focul prin propunerea de a permite Ucrainei să...

Primar din Buzău cercetat penal pentru folosirea resurselor primăriei

Mai mulți locuitori ai comunei Cozieni, județul Buzău, au făcut publice acuzații grave împotriva actualului primar al localității, susținând că acesta comite infracțiuni...

Ialomița: Un bărbat de 44 de ani a murit când încerca să facă o bombă artizanală

Un bărbat de 44 de ani din judeţul Ialomiţa a murit încercând să facă o bombă artizanală în locuinţă. Materialele folosite au explodat. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă