18 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialÎncă un reținut în dosarul cumnatului lui Victor Ponta

Încă un reținut în dosarul cumnatului lui Victor Ponta

Omul de afaceri Ilie Drăgan a fost reținut pentru 24 de ore de procurorii anticorupţie. Drăgan va fi dus, vineri, în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, conform B1TV. 

Surse judiciare au declarat pentru Agerpres că Drăgan a fost reţinut sub acuzaţiile de constituire a unui grup infracţional organizat, deturnare de fonduri europene şi evaziune fiscală.

La sediul DNA Ploieşti au mai fost audiaţi joi directorul SC Hidro Prahova, Dumitru Pantea, în calitate de martor, şi omul de afaceri Liviu Munteanu, inculpat în acest dosar.

​Citeşte şi: UPDATE: Cumnatul premierului Victor Ponta, ARESTAT pentru fraudarea fondurilor europene

Iulian Herţanu, cumnatul premierului Victor Ponta, a fost arestat în dosarul vizând fraudarea de fonduri europene pentru lucrări de canalizare la Comarnic, executate de SC Grossman Engineering Group, al cărei administrator este.

În acest dosar a mai fost arestat omul de afaceri Vladimir Ciorbă, în timp ce fostul consilier judeţean de Prahova Mihai Coman, reţinut şi el, va fi cercetat sub control judiciar.

În dosarul lui Herțanu, au mai fost reținuți Mihail Coman și Vladimir Ciorbă. Cei  trei sunt acuzați și de săvârșirea infracțiunii de constituire a unui grup infracțional organizat cu scopul fraudării fondurilor europene. Lui Herțanu i se impută fraude în valoare de circa 7,8 milioane de lei și evaziune fiscală de circa 2,5 milioane de lei.

Cele mai citite

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...

Burduja își face campanie pe motocicletă. “Este adevăratul candidat al dreptei”, susține Ciucă

Sebastian Burduja, candidatul PNL la funcția de primar general al Capitalei, apare în câteva fotografii în postură de motociclist, aceste imagini fiind postate chiar...

Fosta închisoare de la Râmnicu Sărat devine Memorial dedicat victimelor comunismului. Proiectul fusese lansat acum 11 ani

În incinta fostei închisori de la Râmnicu Sărat vor fi construite, până în anul 2026, Memorialul „Închisoarea Tăcerii” și Centrul Educațional privind Comunismul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă