16.3 C
București
joi, 30 mai 2024
AcasăSpecialImigranţi din Ungaria şi România, prinşi la furat de poliţia austriacă, din...

Imigranţi din Ungaria şi România, prinşi la furat de poliţia austriacă, din cauza mirosului

Un miros neplăcut şi puternic a dat de gol un grup de imigranţi din Ungaria şi România, suspectat de comiterea unui furt, poliţiştii devenind bănuitori după ce au oprit joi, la Nickelsdorf, vehiculul în care se aflau şi care mirosea a bălegar, potrivit Mediafax.

Cei trei bărbaţi au devenit suspecţi nu doar din cauza mirosului neplăcut, ci şi pentru că arătau a fi murdari, informează Austrian Times în ediţia electronică. Poliţia a găsit în camioneta cu care se deplasau patru anvelope de tractor, un ax de tractor şi un utilaj de siloz, în valoare de aproximativ 9.000 de euro.

Bărbaţii, a căror identitate şi cetăţenie nu este precizată, au făcut declaraţii contradictorii cu privire la originea părţilor mecanice murdare şi nu au putut dovedi că sunt proprietarii lor. Ei au fost arestaţi, iar ulterior interogaţi în legătură cu un jaf care a avut loc la St Peter an der Au.

Suspecţii, cu vârste între 29 şi 45 de ani, au devenit mai cooperanţi în timpul interogatoriului. “Ei au arătat că au muncit acolo (St Peter an der Au), dar nu au fost plătiţi de către fermier şi de aceea au luat părţile (mecanice) cu ei”, a anunţat poliţia.

Imigranţii au mai declarat că ferma la care au muncit le datorează fiecăruia câte 3.500 de euro. De asemenea, aceştia le-au declarat poliţiştilor că au fost nevoiţi să doarmă într-o cameră neîncălzită şi au trăit în condiţii insalubre.

În prezent, poliţia efectuează investigaţii sub acuzaţia de “exploatare a unor (cetăţeni) străini”.

Cele mai citite

Barcelona are un nou antrenor. Germanul Hansi Flick a semnat cu catalanii

Este oficial! După săptămâni de speculații, germanul Hansi Flick a semnat cu FC Barcelona. Hansi Flick a semnat un contract valabil pentru două sezoane cu...

Lucrări finalizate fără proceduri legale!

La Zorești, comuna Vernești, a avut loc o adevărată minune la construirea unei baze sportive, dar nu fără controverse. O achiziție recentă a...

În New Delhi s-a înregistrat o temperatură record

Miercuri, autoritățile indiene au anunțat că New Delhi a atins un nou record național de temperatură, cu 52,3°C. Acest record a fost înregistrat la...
Ultima oră
Pe aceeași temă