17.8 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecialHoții nu ies la pensie. Bărbat de 72 de ani, reținut pentru...

Hoții nu ies la pensie. Bărbat de 72 de ani, reținut pentru furtul unui telefon mobil

Un bărbat în vârstă de 72 de ani a fost reținut de poliție, după ce a furat un telefon din buzunarul unei femei. Incidentul s-a produs marți, într-un mijloc de transport în comun.

|”Marți, în jurul orei 16:30, poliţiştii Capitalei, acţionând pentru prevenirea şi combaterea furturilor din buzunare, genţi şi poşete, comise în staţiile şi în mijloacele de transport în comun, au observat un bărbat care, prin comportamentul afişat, le-a atras atenţia.

Astfel, poliţiştii bucureşteni au procedat la supravegherea celui în cauză şi au observat cum acesta, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, în zona staţiei „Lt. Nicolae Găină”, din sectorul 6 al Capitalei, ar fi sustras din buzunarul unei femei, un telefon mobil în valoare de aproximativ 150 de lei.

Imediat după sesizarea comiterii infracţiunii, poliţiştii Capitalei au acţionat, reuşind prinderea şi imobilizarea bărbatului, acesta fiind condus la sediul Brigăzii de Poliţie pentru Transportul Public, pentru verificări.

Datorită intervenţiei prompte a poliţiştilor bucureşteni, prejudiciul produs prin săvârşirea faptei a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămat”, informează Poliția Capitalei într-un comunicat de presă.

Poliţiştii Capitalei continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Cele mai citite

Isărescu: Când datoria depăşeşte 50%, trebuie luate măsuri

Guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, a afirmat că, atunci când datoria depăşeşte 50% din PIB trebuie luate măsuri. Mugur Isărescu a fost întrebat,...

Reporterul Pro Tv Marius Buga condamnat pentru sex cu doi minori instituționalizați

Jurnalistul Marius Buga a fost condamnat la doi ani şi opt luni de închisoare pentru sex cu doi minori instituţionalizaţi, conform deciziei luată marţi...

Trafic de droguri la Constanța. O persoană a fost reținută

La data de 14 mai 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au luat măsura...
Ultima oră
Pe aceeași temă