16 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de miercuri, 16 februarie

Horoscopul zilei de miercuri, 16 februarie

Berbec – partenerul, prietenii, copiii, în general cei ce vă iubesc şi pe care îi iubiţi, apropiat sunt importante în această zi. Se pare că veţi petrece împreună o parte din timp, veţi discuta şi veţi face planuri de viitor. Aveţi multă energie pe care o consumaţi pentru a vă afirma atât în conversaţie cât şi în activităţile desfăşurate şi vă veţi bucura de aprecieri pozitive din partea celorlalţi. De dimineaţă faceţi un aranjament reuşit pentru casă sau familie.

Taur – nu aveţi prea mult entuziasm dar veţi reuşi să apelaţi la trucuri pentru a arăta bine şi a vă menţine în formă. Aveţi multe de făcut acasă şi din cauza programului încărcat puteţi avea discuţii cu familia. V-aţi săturat de discuţii cu şefii sau autorităţile şi veţi încerca să vă adaptaţi schimbărilor. Nu uitaţi că tot familia vă susţine în clipele mai dificile. Dragostea poate ieşi învingătoare.

Gemeni – veţi da dovadă de înţelepciune, la serviciu şi în societate, şi veţi reuşi să vă menţineţi în formă toată ziua şi toată seara. Veţi conversa cu plăcere, veţi împărţi zâmbete în stânga şi în dreapta şi veţi reuşi să arătaţi fiecăruia ceea ce vrea să vadă. Nu este exclus să petreceţi clipe interesante şi pline de acţiune în compania prietenilor. Prea multă agitaţie şi solicitare fizică şi intelectuală vă poate afecta sănătatea.

Rac – din dragoste pentru cei din familie, vreţi să faceţi dumneavoastră totul dar nu uitaţi că astăzi nu prea aveţi energie. Păstraţi secretul acţiunilor dumneavoastră şi încercaţi să faceţi surprize plăcute celor apropiaţi. Cu banii staţi destul de bine, mai ales că s-ar putea să primiţi ceva din imobiliare sau de la ceilalţi membrii ai familiei. Cu partenerul aveţi divergenţe privind viaţa socială şi de familie. Agitaţia şi stresul pot afecta sănătatea.

Leu – vă preocupă mai mult relaţia cu ceilalţi, afacerile personale şi pregătirea unor afaceri secrete pe care intenţionaţi să le demaraţi în viitor. Unele rude vor accepta să fie complici, mai ales dacă au şi ele ceva de câştigat. În dragoste aveţi parte de surprize iar persoanele influente vor fi deranjate de iniţiativele dumneavoastră. Unii dintre dumneavoastră au neşansa de a cheltui mai mult decât îşi permit.

Fecioară – va fi o zi destul de agitată în domeniul bancar, cu calcule greşite şi răspunsuri incorecte pe care încercaţi să le mascaţi prin aranjamente nereuşite dar şi cu veşti bune din partea prietenilor şi a celor dragi. Nu este exclus să primiţi o invitaţie de la un prieten şi să vă pregătiţi de călătorie. Veţi reuşi să faceţi slalom printre toate şi să lăsaţi impresia că sunteţi un bun organizator.

Balanţa – vă bucuraţi de popularitate, mai ales la locul de muncă, dar aveţi şi probleme cu partenerul sau cu autorităţile din cauza treburilor casnice. Oricum veţi petrece o seară plăcută în compania prietenilor sau veţi face o descoperire la care nu vă aşteptaţi. Cititul unei cărţi bune vă relaxează. Primiţi veşti bune, despre copii, afaceri extraserviciu sau activităţi sociale dar şi veşti mai puţin bune despre sănătate.

Scorpion – vă lăsaţi pradă instinctelor şi îndrăznelii şi încercaţi să vă simţiţi cât mai bine în compania celor din anturajul apropiat sau a familiei. Dacă nu sunteţi mai conciliant veţi intra în conflict cu o rudă sau un angajat al unei bănci, poate cu chiar cu partenerul. Relaţia cu familia este bună dar apar tensiuni dacă aveţi musafiri. Dacă aveţi un proces legat de o locuinţă, rezultatele sunt incerte.

Săgetător – ajutat de cineva din familie sau de un cadou bine plasat, puteţi obţine unele avantaje legate de o locuinţă sau de afaceri imobiliare. Vă ocupaţi mult de prieteni, de persoana iubită sau de o posibilă călătorie. Aveţi şansa să primiţi daruri, să refaceţi relaţia cu o rudă, deteriorată de probleme vechi de familie, şi primiţi veşti bune din partea partenerului. Veţi avea şi câteva discuţii mai puţin plăcute cu. Un străin

Capricorn – pregătiţi o surpriză pentru partener sau îi îmdepliniţi dorinţa organizând o scurtă deplasare pentru a-şi întâlni un vechi prieten. Veţi uita toate neânţelegerile şi veţi arăta ca un cuplu perfect, cu toate că nu puteţi uita o jignire recentă. Starea sănătăţii este bună dar nu prea aveţi chef de nimic la serviciu. Cu banii umblaţi cam neglijent. Ar fi mai bine să un plecaţi la drum lung.
Vărsător – nu prea aveţi răbdare şi vreţi să vă implicaţi în toate problemele mărunte, să vă întâlniţi cu prietenii şi să rezolvaţi şi problemele celorlalţi. Veţi avea parte de o surpriză plăcută din partea cuiva de la serviciu, de un cadou sau o primă. În dragoste sunteţi mulţumit, mai ales dacă persoana iubită coincide cu soţul sau soţia. Totul e bine când se termină cu bine. S-ar putea să aveţi o neânţelegere cu o autoritate.

Peşti – sunt posibile fluctuaţii financiare. Aveţi noroc la bani, mai ales din prime sau alte recompense materiale, dar sunteţi neglijent în administrarea lor. Nu este exclus să cumpăraţi şi lucruri care nu erau strict necesare sau să cheltuiţi cu prietenii. Vreţi să faceţi multe şi sunteţi generos cu cei dragi. Cei din familie vă susţin moralul şi vă ajută să depăşiţi momentele mai puţin plăcute.

Cele mai citite

Impostura snoabă și propaganda veselă

Obsesia multor snobi care ce îmbogățesc peste măsură este să devină artiști prin intermediul banilor. Întâi își tot dichisesc și bibilesc casa de un...

Echilibrul perfect: cum să îmbini mobilierul vintage cu designul modern

În ultimii ani, o tendință care a câștigat teren în designul interior este combinarea mobilierului vintage cu designul modern. Acest amestec neconvențional de stiluri...

FC Barcelona și-a „betonat” poziția secundă în Spania, după victoria cu „lanterna roșie” Almeria

FC Barcelona și-a consolidat poziția secundă în La Liga, după ce s-a impus cu scorul de 2-0 în deplasarea de la Almeria, în etapa...
Ultima oră
Pe aceeași temă