20.7 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSportFotbalFC Barcelona și-a „betonat” poziția secundă în Spania, după victoria cu „lanterna...

FC Barcelona și-a „betonat” poziția secundă în Spania, după victoria cu „lanterna roșie” Almeria

FC Barcelona și-a consolidat poziția secundă în La Liga, după ce s-a impus cu scorul de 2-0 în deplasarea de la Almeria, în etapa cu numărul 36 din prima ligă spaniolă.

Ambele goluri ale partidei au fost reușite de mijlocaşul Fermin Lopez (minutele 14 și 67), un produs al academiei clubului catalan.

În urma acestui succes, FC Barcelona şi-a consolidat poziţia a doua în clasament, distanţându-se la patru puncte de Girona, ocupanta locului al treilea, care a pierdut cu 1-0 în fața celor de la Villarreal.

Barcelona se află la 14 puncte în spatele marei rivale Real Madrid, care şi-a asigurat deja titlul de campioană în acest sezon.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă