27.7 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecialHoroscop - Zodia SĂGETĂTOR, săptămâna 27 octombrie - 2 noiembrie

Horoscop – Zodia SĂGETĂTOR, săptămâna 27 octombrie – 2 noiembrie

In acest weekend Sagetatorii au chef de distractie, de nebunii, si chiar vor avea parte de asa ceva numai sa-si puna in cap si sa-si aleaga calea cea mai buna pentru astfel de lucruri. Nu trebuie decat sa dea cateva telefoane pentru a alcatui un grup de comando cu care sa se distreze mai ales sambata, pentru ca treburile casnice din saptamanile trecute le-au cam iesit pe nas.

Ajunge, isi spun, si nu este exclus chiar sa se dedea la cateva excese, unele dintre ele copilaresti, dar tot excese sunt, suficient cat sa se trezeasca obositi duminica si poate nu se vor trezi chiar in patul lor. Daca sunt necasatoriti si in cautarea unui partener, asta se va situa la categoria sarbatoare, din care se poate lega ceva pentru viitor, doar ca trebuie sa mai astepte ceva timp. Duminica insa vor combate unii la locul de munca, altii acasa, dar vor dedica timpul in mod special job-ului, cu toata energia dar si putina greata, nu de la ziua anterioara, cat de la unele frustrari privind cauza pentru care se straduiesc.

Saptamana care incepe este destul de luminoasa pentru Sagetatori, este plina de oferte privind partea financiara, dar si trairile emotionale care-i incearca. Sunt plin de compasiune fata de cei mai neajutorati, incearca sa-i ajute pe acestia asa cum pot, doar ca nu se vor alege cu recompensele la care s-au asteptat dupa un astfel de efort. Vor mai fi cateva reprosuri, nemultumiri, astea pornind de la intentiile bune ale unui Sagetator care este in stare sa se dea si peste cap pentru a da o mana de ajutor acolo unde trebuie.

Este bine sa nu-i intereseze sentimentele sau semnele de recunostinta, oricum au pierdut timp pretios cu astfel de acte de caritate in conditiile in care in jurul acestor nativi se cam strange latul, adica li se cere tot mai mult sa faca, apoi si laudele primite sunt la ordinea zilei, iar la astea Sagetatorul rezista foarte greu. Este in stare sa nu doarma noptile numai sa dovedeasca ca sunt chiar si mai buni decat s-a vazut, iarasi un orgoliu care conduce spre drumuri perdante.

Dar renaste ca pasarea Phoenix, si pe joi, vineri este in stare sa rastoarne muntii. Nu vor tine cont de barfe, de laude, de nimic, ci vor sti sa se bata pentru propriul interes atunci cand dovada efortului lor este de fata. Ceva afaceri personale sunt in derulare, numai ca recompensa pe care o s-o primiti este mai mica decat ati stabilit in contract. Aici chiar nu aveti cum sa mai schimbati ceva, dar aveti sanse de negociere in domeniul de baza in care activati, chiar sa obtineti ceva bonusuri care cad foarte bine per ansamblu. Sanatate – alergie, bani – perioada de refacere.

Pentru alte zodii dati click pe Horoscopul Săptămânii 27 octombrie – 2 noiembrie.

Cele mai citite

Remize albe la EURO 2024: Anglia-Slovenia 0-0 și Danemarca-Serbia 0-0. Se știu primele două meciuri din optimi

Marți s-a încheiat și cea de-a patra grupă de la EURO 2024, după meciurile Anglia - Slovenia, scor 0-0, respectiv Danemarca - Serbia, scor...

Remize albe la EURO 2024: Anglia-Slovenia 0-0 și Danemarca-Serbia 0-0. Se știu primele două meciuri din optimi

Marți s-a încheiat și cea de-a patra grupă de la EURO 2024, după meciurile Anglia - Slovenia, scor 0-0, respectiv Danemarca - Serbia, scor...

Pledoaria lui Petre Mihai Băcanu pentru curaj

Astăzi, în Aula Bibliotecii Academiei Române, ora 12:00, Petre Mihai Băcanu va răspunde cititorilor săi dacă a meritat să facă pușcărie pentru un popor...
Ultima oră
Pe aceeași temă