27.7 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecialHoroscop - Zodia PEŞTI, săptămâna 27 octombrie - 2 noiembrie

Horoscop – Zodia PEŞTI, săptămâna 27 octombrie – 2 noiembrie

De data aceasta Pestii sunt de un egoism iesit din comun. Tot ceea ce conteaza este binele personal, interesul personal, nimic altceva, chiar daca este vorba de cele mai apropiate si mai dragi persoane. Pe o parte ati vrea sa le plasati in universul dvs. concret, cel in care acum pare ca straluceste de noroc si fericire, dar este o situatie oarecum paradoxala, fiindu-va frica de urmari.

Sub un aspect dvs. nu vedeti faptul ca nu exista cu adevarat fericire cand in jur este disperare, apoi ceea ce straluceste in jurul dvs. este ceva fals si artificial. Totul se refera la ambitiile dvs. profesionale si la raporturile de munca pe care le intretineti. Astea sunt lasate de dvs. sa va intre in casa si sa le dezbateti amanuntit pana cand obositi si tot nu ajungeti la o concluzie viabila. Din pacate asa va trece ziua de sambata, ramanand sa recuperati ceva pe duminica.

Este totusi posibil ca o situatie extrema sa va strice din nou planurile, astfel incat sa va si necajiti din motive de familie si sa nu mai aveti puterea de a face altceva decat a lenevi pe vreun fotoliu, cu ochii in televizor si cu gandul aiurea. O data ce incepe saptamana de lucru aveti de dat sau primiti o serie de ordine care sunt destul de arbitrare. Daca le primiti mai este cum mai este, pentru ca pana la urma dupa ce bodoganiti bine de tot, nu aveti alta alternativa decat sa le indepliniti. Mai rau este daca dati ordine arbitrare. Atunci cei din jur, mai ales subalternii se vor simti nevoiti sa se apere intr-un fel. Cel mai usor mod este minciuna. Minciuna mai mare, mai mica, jumatati de adevar, toate devin pentru dvs. un calvar pentru ca va fi foarte greu sa va descurcati in acest furnicar de contraatacuri.

Totul nu va tine decat pana marti, cand puteti renunta la precautia suplimentara, si sa contati mai mult pe abilitatile de comunicare, pe intuitie si empatie. Intrati iarasi in gratiile celor din jur, care vor reusi sa va ierte si daca nu va cereti scuze. Apoi, nu stiu cum se face ca incepeti din nou sa atrageti persoanele interesate, despre unele dintre ele nici nu visati ce ganduri aveau pana acum. Nu este vorba despre ceva serios sau de un viitor sub aspect romantic, este vorba doar despre un joc de-a romantismul care va place si-l intretineti cat va tin baierile.

In familie este zarva mare, se apropie un eveniment pe care trebuie sa-l sarbatoriti, apoi partenerul pare cel mai dornic sa iesiti impreuna in lume. Referitor la bani, sa stiti ca s-ar putea ca sa vi se ceara mai devreme decat data stabilita o datorie, ceea ce va va enerva pentru ca va dezechilibreaza financiar. Sanatate – regim, bani – cam plangeti dupa ei.

Pentru alte zodii dati click pe Horoscopul Săptămânii 27 octombrie – 2 noiembrie.

Cele mai citite

Dorin Recean, premierul Republicii Moldova: Azi am trecut într-o nouă etapă

Uniunea Europeană a deschis oficial negocierile de aderare cu Republica Moldova. Premierul Dorin Recean: Azi am trecut într-o nouă etapă, care ne apropie semnificativ de...

Pledoaria lui Petre Mihai Băcanu pentru curaj

Astăzi, în Aula Bibliotecii Academiei Române, ora 12:00, Petre Mihai Băcanu va răspunde cititorilor săi dacă a meritat să facă pușcărie pentru un popor...

Mbappe și Ronaldo, resemnați. Golgheterul EURO 2024 e autogolul

Ilustrație: Marian Avramescu Supervedetele fotbalului Cristiano Ronaldo și Kylian Mbappe sunt pe cale să plece cu cozile între picioare de la Turneul Final al...
Ultima oră
Pe aceeași temă